Napi Tarot üzenet: Fehér Tara, Érzékenység.

 

 

Egyre érzékenyebbé válsz.

 Kerüld a durva kapcsolatokat, környezetet, helyzeteket és szereket.

Fehér Tára üzenete: Ahogy megtisztítottad belső világodat a gondolatoktól, cselekedetektől és szándékoktól, természetes, hogy tisztaságra törekszel külső világodban is. Ez fokozott érzékenységednek köszönhető, amely pont olyan valóságos amilyennek tűnik. Levetkőzted a szükségtelen védekezés külső védőburkait, amelyek akadályozták lelki és szellemi éberségedet. Most már a felemelkedés útját járod, amely fokozott éberséget követel. Ezzel az éberséggel pedig a tisztátalanságok és a durvaságok új szintjére válsz érzékennyé.

 A tested megbízható szerkezet toleranciaszinted vizsgálatához. Térj ki mindannak az útjából, amit tested – jelzései alapján- elkerülhetőnek tart. Figyelj oda fokozottan testedre, és megfelelően fog szolgálni téged.!

A kártya különféle jelentései: Köszönd meg és tiszteld érzékenységedet! * Tegyél lépéseket, amelyekkel megvéded magad a negatívitástól. * Kerüld a kémiai szereket! * Kerüld a hangos zajokkal, tömeggel, erőszakos médiával és más erős benyomásokkal járó helyzeteket!

Fehér Tarától: Ez az istennő Tára egyik aspektusa, a női buddháé és hindu Teremtőanyáé. A buddha és Teremtőanya számtalan női arca Tára rengeteg árnyalatát képviseli.

 Fehér Tara a tisztaság, az érettség és a könyörület jelképe.

 Kezén, lábfején és homlokán nyíló szemei biztosítják éberségét, amellyel az imák felé fordul.

 Segítségével hosszú és békés életet élhetünk.

Close
error: Védett tartalom!