Napi Tarot üzenet: Kristályok

Epona a tündérkirálynő tudja, milyen fontos kapcsolatba lépni a természet szellemével.

Kristályokat ezoterikus boltokban vagy drágakő kiállításon tudsz beszerezni. Próbáld ki és vedd kezedbe az összes követ, hogy meglásd, melyik illik hozzád, majd hord magadnál vagy magadon egész nap. Ezek a különleges drágakövek segítik a gyógyulást, védelmet nyújtanak és javítják az intuíciót. Még mélyebb szinten léphetsz velük kapcsolatba, ha a fürdővizedbe, az éjjeliszekrényedre vagy az ágyad alá teszed őket.

A lap további jelentései: Kérdésedre a válasz kristálygyerekekkel kapcsolatos Életcélod része a kristályokkal végzett munka * Kapcsolatban állsz az elementálok világával, például a tündérekkel és a kristályokkal. Mivel Epona a lovak pártfogója is, a lap jelenthet üzenetet lóról vagy lovakról is.

Epona tündérkirálynő vagy istennő, a lovak védnöke. A római és a kelta időkben, amikor a lovak létfontosságúak voltak a mindennapi életben, templomok is épültek tiszteletére. Epona ezenkívül a környezet és természeti szellemek védelmezője is. Kérd az ő segítségét bármilyen, lovakkal kapcsolatos problémákhoz vagy olyankor, ha a természettel, a tündérekkel, a kristályokkal vagy a környezettel szeretnél kommunikálni.

A kristályok különleges tartályok, amelyek természetüknél fogva töltik, erősítik, tisztítják a környezetüket. Mikor egy kristály megszólít, és hozzád szegődik, engedd, hogy rád hangolódjon úgy, hogy a kezedbe veszed és energiáddal töltöd.

Epona mai üzenete: Keresd a természetben lévő könnyedséget és erőt, kapcsolódj hozzá, vagy egy növény finom érintésével, vagy pedig a kristályokkal való kapcsolódással.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!