Napi Tarot üzenet újhold estéjére: Ego

Jophiel arkangyal

Hamis csapdába esettség érzés. Túlzott fókusz az anyagiakra. Negatív, vagy félelem alapú gondolatok.

Az angyalok azt akarják, hogy tudd, a csapdába esettség érzése nem valódi. A kártya jelzi, hogy érzéseid nagy része szorongásaidból adódik, ami nem felel meg a valóságnak.

Kérlek, add át félelmeidet Istennek és az angyaloknak, és kérd, hogy ebben a helyzetben pozitívabb látószöget mutassanak számodra. Ez a kártya azt is jelzi, hogy túlzottan az élet anyagi oldalára fókuszálsz. A menny tudja, hogy neked, mint bárki másnak, fizikai szükségleteid is vannak. De a te túlzott figyelmed az anyagiak birtoklására felborította az egyensúlyt. Gondolkozz el, miért akarod ezeket a javakat birtokolni. Talán érzelmi ürességet akarsz feltölteni, ami anyagi javakkal lehetetlen. Valójában a spirituális úton található lelki békére vágysz.

Egyéb jelentések: Elutasítani a valósággal való szembenézést és a felelősségvállalást. Függőségek, szenvedélyek, szorongások, adósság.

Jophiel arkangyal segít gyönyörű érzéseket és gondolatokat megtapasztalni. Hívd őt, hogy segítsen meglátni, hogyan érzed magadat, életedet, és a világot.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X