Napi tarot üzenet: Váratlan szerencse!

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul.

Légy nyitott és fogadd el. Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hogy támogassa életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.

Nagyszerű hír: ez a lap anyagi szerencsét jelez! Egy várt fizetség vagy a bőség valamilyen formájának előre nem látott gyarapodása már útban van feléd.

Az angyalok arra kérnek, hogy bármi érkezik, fogadd hálásan, nyitott szívvel és kitárt karral. Fontos, hogy felismerd a szerencséd, akár vaskos fizetség, akár a bevételeid fokozatos gyarapodásának formájában jelentkezik. Bármelyik eset áll fenn, a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy a rendelkezésedre álló tőke bölcs és felelős felhasználása biztosítja, hogy megmaradj a bőség energetikai áramában.

Ha odafigyelsz az isteni útmutatásra, az intuícióidra és az égi jelekre, megsürgetheted kicsit ennek a szerencsének az érkezését. Isten és az angyalok nem tudnak közvetlenül beavatkozni az életedbe, de finom kis lökésekkel a megfelelő irányba taszigálhatnak. Ilyen jel lehet, ha hirtelen ihlet vagy utazási vágy tör rád, és az is, ha egyszer csak úgy érzed, hogy valakivel fel kell venned a kapcsolatot. Ezek a jelek megnyitják az anyagi áradat zsilipjeit.

Megerősítő áldás: döntéshelyzet előtt állsz!

Jophiel arkangyal jóslata.

Szabadulj meg attól, ami hátráltat.

Méregteleníts. Önbizalomhiányból fakadó felesleges aggódás.

Íme a felszólítás, hogy szabadulj meg mindentől, ami hátráltat.

Jophiel arkangyal segít neked elengedni a tehetetlenség vagy a félelem érzését, melynek mintha visszatartanának. Jó hír azonban, hogy azok a korlátok, melyek úgy tűnik, meggátolják a fejlődésedet, csak saját kreációk, éppen ezért is vissza is fordíthatóak. Isten és az angyalok segítségével felszabadíthatod magad.

A negatív gondolkodás meggátolhat abban, hogy a szíved által vágyott irányba haladj. Kérd Jophiel arkangyalt, hogy a gondolataid továbbra is pozitív irányban maradjanak. Hagyd, hogy spirituális szárnyaid az áloméleted irányába repítsenek.

Az angyagi javakra való fókuszálás. Túlköltekezés. Méregtelenítés szükséges.

Önbizalomhiány. Felesleges aggódás.
Jophiel arkangyal a szépség angyala. Segíthet, minden helyzetben meglásd a pozitívumot. Arról is ismert, hogy a rózsa illatán keresztül látogatja meg az embereke, így ha ezt az illatot érzed, tudd, hogy abban a pillanatban éppen segít neked.

Kérj útmutatást Jophele arkangyaltól, mikor arra van szükséged, hogy világosan lásd a szabadsághoz és az örömhöz vezető utat.

Close
error: Védett tartalom!