November 26. péntek: Karmaoldás napja!

A mai napon nagyot tudsz emelkedni, ha karmikus, visszatérő feladataidat akarod kezelni, jobb esetben oldani, feloldani magadban.

Érdemes a visszatérő problémákat felidézni és megoldást indítani feléjük.

Nem biztos hogy a feladat úgy oldódik meg nyalogatjuk a sebeinket, sokkal inkább úgy, ha szembe nézünk fele. Mi az amitől félünk? Mi az ami blokkolja a megelégedettségünket? Mi az ami fékezi a boldogságunkat a kapcsolati rendszerünkben? A karma nem feltétlenül jelent rosszat, sokkal inkább azt üzeni: hol van hiányunk, ami megoldásra vár.

Megerősítés: Bölcs döntés.

Angyalok és Szentek áldása!
A döntés, amelyet fontolgatsz, bölcs lépés. A kártyalap üzenet az angyalaidtól, hogy bízz meg saját ítélőképességedben. Néha nem bízol meg döntéshozó képességedben mert a múltban megesett, hogy nem választottál körültekintően. De ha jobban meggondolod, a tévedéseidből is sokat tanultál, nyertél hát velük. Ilyen értelemben nem is lehet rosszul határozni, nem igaz?

Jelen esetben Isten akaratát szeretnéd beteljesíteni. Ha tetteid nyomán béke tölt el, tudni fogod, hogy jó úton jársz.

Amennyiben valami azt súgja, hogy nem cselekszel helyesen, akkor e1távolodtál az igazságtól. Néha kitartani a legnehezebb. Angyalaid arra kérnek, hogy bízz meg mindent átható szeretetükben, nem lankadó támogatásukban és védelmükben. Ha nagyobb változtatásokra készülsz, ismételt imáid vezérelnek Isten útjaira. A pilóta folyamatos kapcsolatban áll a légi irányítókkal, most neked is így kell szüntelenül odahallgatnod az Égre, és szót értened a felsőbb hatalmakkal. Bízz meg az erkölcs, igazság és szeretet erejében.

Valóságos fogódzók ezek. .. melyekre támaszkodva a legbölcsebb döntést hozhatod.

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!