Október 23. szombat: Váratlan, hirtelen érkező események!

A mai napon váratlanul érhet egy hír, vagy esetleg olyan esemény, élethelyzet, amire nem számítottál.

Sőt, nem is igazán volt terveid között, lehet rosszul érint, negatív csomag, de át tudod írni. Most erre minden eszközöd megvan.
Melyek ezek az eszközök?

Önismeret, önbecsülés, őszinteség, szabadság szeretetet, pozitív gondolkodás, magas szellemi töltet…. Ehhez kívánok sok erőt,
Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Először önmagadat szeresd!

Önbecsülésed hatására megnő a vonzerőd.

Ha több romantikára vágysz, először vizsgáld meg önmagadat (természetesen szeretettel, nem pedig kritikus szemmel). Minél jobban szereted azt, aki vagy, annál inkább érezheted mások szeretetét is. Ez azt jelenti,  hogy megfelelő módon törődj magaddal, ami maga után vonhatja azt, hogy magabiztosabbá válsz. Ne aggódj: határaid megerősítésével együtt is még mindig nagyon szeretetreméltó lehetsz.
Ez talán azt jelenti, hogy egyedül töltesz egy kis időt ahelyett, hogy kapcsolatban élnél. Ebben az időszakban belemerülhetsz az önvizsgálatba, hogy megértsd a szerelmi életedre jellemző mintákat. Végül felelősséget vállalhatsz minden eddigi kapcsolatod esetén azért, hogy te vonzottad a kapcsolatot, és beleegyeztél annak létrejöttébe. A szíved gyógyítása érdekében keresd meg az áldásokat és a leckéket, amelyeket az egyes kapcsolatok hoztak számodra. Például megerősödtél, esetleg függetlenebb vagy türelmesebb lettél korábbi kapcsolataid következtében? Ha igen, akkor minden mást engedj el a múltból a leckék és a szeretet kivételével.
Tehát előbb önmagadat szeresd – különösen, amikor a következő kapcsolatodra készülsz, vagy azt a kapcsolatot gyógyítod, amelyben éppen élsz.

Amint önbecsülést szerzel, kezdesz több szeretetteljes embert vonzani az életedbe. Ez egészséges barátságokhoz és szerelmekhez vezet majd, amelyek a kölcsönös tiszteleten alapulnak.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!