Október 26. szerda: Karmikus feladatok letétele a szabad, pozitív élet felé!

A mai nap a számvetésé, hogy az életed mely irányba halad, jó vagy rossz? Helyes vagy helytelen, mennyire vagy tiszta gondolatokkal teli?

Mennyire vagy negatív gondolatokkal embertársaid és Önmagad felé?

Melyik a célravezető gondolat? A lényeg az lenne, feszültségteli élethelyzetet és embereket most szüneteltesd a kapcsolati rendszeredből. Kik ezek? Olyan emberek, akik csak panaszáradatkor találnak meg, csak akkor, ha szükségük van valamire! Akik nem nézik a Te érdekeidet, csak a sajátjukat. Akik nem kérdezik meg, hogy vagy, minden ok-e?

A negatív élethelyzetet ha egyik pillanatról a másikra nem tudod megszüntetni, akkor fogadd el, és tégy azért ne így legyen, ne húzzon a mélybe!

Az egóból és büszkeségből működő emberek nem a Te utad felé vezetnek. Egy tévút felé, ahol rögös az út, és nem találsz békét, lelki összhangot. A nem őszinte személyiségű hazug, gyarló és lelkileg szegény embereket sem biztos hogy el kell, hogy fogadd. Sokkal inkább inkább lépj le tőlük. Tudom, hogy elfogadás első számú fogalom a spirituális berkekben én mégis azt mondom, ami Neked nem jó ne legyél benne, ne csináld tovább!!! Ha egy ember saját magától nem érzi, hogy MEGBÁNT, és többször is BÁNT, akkor nincs értelme energiát és szellemiséget beletenned. Inkább építkezz és magadat fejleszd, magaddal foglalkozz!!! Mintsem azokkal, akik bántanak vagy lehúznak… Semmibe vesznek! Ezek az emberek önmagukat is semmibe veszik, nem igazán céljuk fejlődjenek, spirituálisan mélyüljenek. Inkább felszínesek, külsőségeknek adnak fő hangsúlyt. Ítélnek… Szavaikkal bírálják a másikat! Ez sem a Te utad!

A karmikus feladatokat csak tiszta szellemiség mellett lehet elengedni és végül megoldani! Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok Mihály Arkangyaltól! Bizakodás!

Mihály arkangyal melléd állt, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni feladataiddal (mi több, élvezd is azokat). Ez az arkangyal megvéd a kishitűségtől, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.

Bízz az isteni gondviselés hatalmában, s érezd magad biztonságban az Ég védelmében. Az új élethelyzeteket és változásokat szükségképpen félelemmel fogadjuk. Talán te is aggódsz, lesz-e elég erőd megbirkózni azzal, ami rád vár. Tartsd azonban észben, hogy Isten nem állít olyan próbatétel elé, amely meghaladja erődet. A menny hatalmas társakról is gondoskodik – ilyen többek között Mihály arkangyal -, akik minden módon a segítségedre lesznek.

Az arkangyalok felügyelik a mellénk rendelt őrangyalokat. Mihály neve azt jelenti: “aki Istenhez hasonló”. Mind az Ó-, mind az Újszövetség fejedelemként szól róla, aki az alacsonyrendű hatalmakkal szembeszállva védelmez minket. Sokan számoltak már be csodálatos megmenekülésről és az Ég védelméről, amikor hozzá fordultak.

Szent Mihály, az arkangyal biztonságot és önbizalmat hoz neked, amennyiben hozzá fordulsz.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!