Őrangyalkártya üzenete szerdára: Hallgass az érzéseidre!

Tested épp pontos üzeneteket kap az istenitől.

Az angyalaid azt akarják, hogy tudd: folyamatosan isteni üzeneteket kapsz, még akkor is, ha nem veszed észre.

A legtöbb ilyen üzenet fizikai és érzelmi érzékszerveidet keresztül érkezik. Időnként talán nem érted az érzéseidet, de azok mégis mindig pontos, alapvető bölcsességet hordoznak.

Azért kaptad ezt a kártyát, mert olyan kérdést tettél fel, amelyet a tested már megválaszolt érzelmi és fizikai érzéseiden keresztül. Arra biztatnak, hogy bízz az érzéseidben, és késlekedés nélkül cselekedj azoknak megfelelően. Kérd az angyalokat, hogy védelmezzenek és irányítsanak téged. Ezt az érzéseiden keresztül teszik.

Miközben médiumi értelmezést adsz másoknak, vagy gyógyítasz, tudd, hogy az angyali útmutatás befogadását nem lehet megakadályozni. Mindig érzel és gondolkodsz, és ez az a két elsődleges módszer, amelyen keresztül az angyalok üzeneteket küldenek rajtad keresztül az ügyfeleid számára. Mondd el az ügyfeleidnek, hogy mit érzel, és mire gondolsz a kezelés során, mivel ezek az üzenetek arra valók, hogy megoszd őket.

Megerősítés: Földangyal

Fényküldött vagy, aki azért jött a Földre, hogy a szeretetről tanítson.

Ez a kártya az életcéloddal kapcsolatos kérdésedre adott válaszként érkezik hozzád. A válasz a következő: Taníts a szeretetről. Ezt a feladatot mindig teljesíted, amikor összeszedett, derűs és szeretetteljes vagy, mivel ekkor vagy az isteni nyugalom mintaképe. Egy szót sem kell szólnod, nem kell könyvet írnod vagy gyógyítóként dolgoznod ahhoz, hogy pozitív hatással légy másokra. Egyszerűen csak szeretetteljesnek kell lenned kapcsolataidban. A békés emberek a békéről tanítanak, amely az isteni szeretet földi kifejeződése.

Ezt a lapot azért is kaptad, hogy segítsen megbirkózni az elidegenedés kérdésével, vagyis azzal, hogy másnak érzed magad, mint a többiek, úgy érzed, nem tartozol közéjük. Földangyalként lehet, hogy ez az egyik első emberi megtestesülésed, de ne aggódj, mert valójában sosem vagy egyedül. Az angyalok mindig veled vannak, irányítanak, szeretnek, és feltétel nélkül elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Más földangyalok is élnek a földön, akik hozzád hasonló háttérrel és élményekkel rendelkeznek.

Kérd az őrangyalaidat, hogy hozzanak kapcsolatba hasonló gondolkodású barátokkal.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close