Őrangyalod üzenete Februárra: Megérdemled a Szeretetet!

Isten szeretett gyermeke vagy, mint mindenki más, és megérdemled a támogatást, amely lehetővé teszi számodra, hogy isteni életcélodra koncentrálj.

Ha még nem fedezted fel szeretetre méltó tulajdonságaidat, akkor is bízz benne, hogy Isten és az angyalok tudják, mennyire csodálatos ember vagy valójában.

A Bőség angyalai ezzel a lappal arra emlékeztetnek: mint mindenki más, te is megérdemled a bőséget.

Lehet, hogy elbátortalanodtál, vagy azt hiszed, hogy akik bőségben élnek, mások vagy jobbak, mint te.

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy Isten tökéletes gyermeke vagy, és ahogy te sem szeretnéd, ha a gyermekeid nélkülöznének, Isten is maradéktalanul gondoskodik rólad.
Ha megerősíted, hogy megérdemled mindazt a jót és mindazokat a lehetőségeket, mint mindenki más, azt segít eloszlatni az érdemtelenség régi érzéseit. Ha elfogadod a bőséget, ami máris a tiéd, és aktívan kéred, amit szeretnél, energiáid támogatják majd az áldás elfogadását a jelenlegi életedben és helyzetedben.

Megerősítés: Megtakarítások!

A Bőség Angyalainak áldása.

Ha következetesen spórolsz, a jövődet védelmezed.
Nagy szívességet teszel jövőbeli énednek, ha folyamatosan félreteszel a jelenlegi bevételeidből. Az önmagadról való gondoskodás biztonságérzetet ad, miközben az életcélod beteljesítése felé haladsz.
A bőség angyalai a megtakarítások terén is utat mutatnak. Tudják, hogy a megtakarítások biztonságot adnak, és stabil tőkét jelentenek, melyet jövedelmező vállalkozásokba fektethetünk.

Ezt a lapot azért húztad, hogy ne feledd: az életed társteremtője vagy minden területen, így az anyagiak terén is.
Hatalmadban áll, hogy a változást képviseld az egész bolygó számára. E jelentős változás beindításának egyik lépése pedig az, hogy tudatos erőfeszítéssel félreteszed a bevételed bizonyos százalékát.

Megerősítés: Mozgással növeld az energiaszinted

A gyors manifesztáció titka a magas energiaszint, amit legegyszerűbben a mozgás révén érhetsz el.
Válassz valamilyen szórakoztató és értelmes mozgásformát, amit szívesen végzel, és a tevékenység öröme lesz a jutalmad.
A bőség angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek egy fontos igazságra: minél magasabb az energiaszinted, annál gyorsabban tudod megteremteni magadnak a vágyott dolgokat. Energiád növelésének az egyik legjobb módja az egészséges mozgás.
A mozgás és a meditáció lehetővé teszi, hogy tisztábban hallhasd a bőség angyalainak üzeneteit és útmutatásait. Azok az emberek, akik beépítik a mozgást a mindennapjaikba, általában sokkal több pozitív gondolattal rendelkeznek, és sokkal több pozitív tettet hajtanak végre.

A pozitivitás aztán továbbgyűrűzik az életük minden területére.

Close
error: Védett tartalom!