Rejtett Birodalom Bölcsessége júniusra: A Sivatag hercege

Túlélés, hamis ígéretek

 Szövetséges

A Sivatag hercegével találkozni nagy ajándékot jelent. A sivatagban élő növények jól védettek, elég nedvességet tárolnak, szívósak, még akkor is ha nem kapnak elég vizet. A mostoha külső körülmények között csodálatos élet sarjad, és növekszik.
Légy te is szívós, bátor, és bármilyen körülmények közt merj álmodni. Lehet, hogy most nehéz időket élsz, de te nem egyszerűen átvészeled, hanem megerősödve kerülsz ki a helyzetből. A mostoha körülmények ellenére sikerrel jársz. Az ínségesebb idők valójában a hited és bátorságod próbatételei. Te csak nyugodtan álmodozz tovább, és készülj fel a csodákra.

Kihívó

Ne szédítsen meg a Sivatag hercegének szépsége, mert ez káprázat csupán. Néha annyira vágyunk a sikerre és az elismerésre, hogy nem látjuk a valóságot. De az is lehetséges, hogy éppen a körülmények nem engedik, hogy tisztán lássunk. Ha valami túlságosan tökéletesnek, csodálatosnak, könnyűnek, tehát túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is valódi.
Ne dőlj be a hamis ígéreteknek. Ne hagyd, hogy a látszólag könnyebb megoldások és a hízelgés félrevezessenek. A legjobb, ha elfogadod, hogy az életnek vannak “sivatagos” időszakai – nyugodj bele, hogy most itt tartasz, és haladj lépésenként.

Ha eljön az idő, a gondviselés majd zöld mezőkhöz és tiszta, friss forráshoz vezet téged.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close