Szentek és Angyalok üzenete szombatra: Hétvégi áldás

Keresd az áldást a jelen helyzetedben!

Minden élethelyzet a fejlődés és tanulás egy lehetősége. Amikor egy helyzetet szidunk, gátoljuk az energiaáramlást és a dolgok csak egyre rosszabbra fordulnak. Ha viszont felismerjük, hogy milyen áldást hordoz, támogató és gyógyító energia áramlik felénk. Még nem ismerted fel jelenlegi helyzeted áldásait? Lehetséges például, hogy tanultál valamit, vagy szert tettél valamilyen képességre. Keresd meg, mi az, így felgyorsítod a gyógyulást és terveid valóra válását, hiszen már csak a felismerésedre vár!

Megerősítő gondolatok: Emlékezz igazi önvalódra!

Teremtőd a saját képére és hasonlatosságára alkotott, ezért valamennyi tulajdonsága testet ölt benned. A benned ragyogó isteni fény tiszta, az igazságban tündököl, és nincs az a tévedés, amely érvényteleníthetné Isten tökéletes alkotását. Ne félj a hatalmadtól, a nagyszerűségedtől vagy a bölcsességedtől! Azzal ösztönzöl másokat, ha sikerrel boldogulsz az életben, és nagyobb összhangot alakítasz ki az érdeklődési köröddel. Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi önvalód!

Mihály neve azt jelenti: “aki Istenhez hasonlatos”, ugyanis a Teremtő fenséges szeretete, ereje, hatalma és rendíthetetlen hite sugárzik belőle. Hozzá folyamodván, saját hasonló tulajdonságaink erősödnek fel.

Kérjük, hogy látogasson meg álmunkban, és távolítsa el a félelmet a szívünkből, amely gátolja, hogy kiteljesíthessük és megélhessük szellemi ajándékainkat és értékes vonásainkat. Főleg az álomvilágban tud hatékonyan együttműködni velünk, hiszen ilyenkor nyitottabbak vagyunk a befogadásra.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!