Szeptember 10. – péntek: Döntések sorozata!

A következő néhány napban hangsúlyos lesz, hogy tudj választani, dönteni bizonyos helyzetekben!

A döntés nem csak azt jelenti kitalálod, merre tovább, hanem azt is mutatja, hogy a családi és kapcsolati energiákat, összekovácsolod. Úgynevezett összetartó energia, amit egyben kell tartani..!

Sokkal fontosabb most a család, a kapcsolatok mint például az anyagiak, vagy a karrier. E között nem véletlen, ha választani kell, el kell tudni dönteni, melyik a járható út, melyik ad érzelmileg és szellemileg is többet. Melyik által emelkedhetünk, testi-lelki-szellemi értelemben is.
A munka által több és több pénzed lesz, eléred az anyagi bőséget, amiről mindig álmodoztál, mert szabadságot és függetlenséget nyújt a pénz, és a karrier pedig sikert sikerre halmoz… Az anyagiakat mindig tudod bővíteni, mint tudjuk, a pénz nem mindenható!

Az érzelemdús élet, és emberi kapcsolatok, vagy a család misztikus, szakrális fogalma sokkal de sokkal többet jelent, bármilyen földi javaknál.
A pénz bármikor bejöhet, bármikor lehet anyagi bőséget elérni. De az emberi kapcsolatokért tenni kell, klasszikus értelemben véve: meg kell érte küzdeni….
Ezért érdemes megbecsülni. Kinek a családját, szüleit, gyerekeit, férjét és feleségét. Most mindez tisztulni látszik, ezek a tisztulási folyamatok most indulnak el. Érdemes családra tenni a voksunkat, mert ez megtérül későbbiekben is, míg az anyagiak eltűnnek és elveszthetnek pillanatok leforgása alatt. Igaz a család is, de kizárólag akkor ha nem figyelünk rá, nem fektetünk kellő érzelmet a kapcsolati rendszerünkben. Azon belül a szeretteinkre!

Te melyiket választanád, a családi harmóniát, vagy biztos egzisztenciát? Dönts belátásod szerint! Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE)

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!