Szeptember 19. vasárnap: Családi összetartó energiák, a frissítésért!

Mai napon valami újra és újításra van szükség. Valami olyasvalamire ami egyedi és megismételhetetlen.

Meglepetés vagy váratlan öröm, ami feldobhatja a napot. Egy közös családi ebéd, meglepetés szerűen, amit valaki nem sejt.

Nagyon fontos a mai napon átgondolni és átértékelni, mennyire vagy a kapcsolataidban birtokló, túlzottan féltékeny és féltő jellem….? Mert ez nem mindig pozitív, ha rátelepszel a másikra. Nem engeded őt szabadon. Mert úgy érzi bilincsben tartod, akkor menekülni fog, és úgy érzi túl sok vagy. Ez alapvetően konfliktushelyzet a családi kapcsolatokban, ki mennyire birtokló.

Megerősítés: Szülők
Az isteni igazság az, hogy a szüleid örökké szeretnek téged, a legjobb tehetségük szerint.

Az angyalok segítenek kigyógyulni minden, anyáddal vagy apáddal kapcsolatos fájdalomból.

Ha félsz szeretetet kapni, vagy bűntudatot érzel azzal kapcsolatban, hogy igényeid kielégítését kérd, akkor kérj gyógyítást és segítséget az angyaloktól.

Apáddal az elsődleges spirituális válasz a férfienergiáról szól, és arról, hogy alakítsd ki a képességeidbe vetett bizalmat. Ha az önbizalmad ingatag, kérdd az angyalokat, hogy segítsenek rendbe hozni az apádhoz fűződő érzelmi kötelékeket.

A szüleid valóban szeretnek téged, még akkor is, ha számodra nem volt kielégítő az, hogy ezt kimutatták. Ha anyád vagy apád már az Égben van, ezt a kártyát ők küldik neked, ezzel kimondva: „Szeretlek.”

 

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close