Szeptember 21. kedd: Vezetőszerepre születtél!

Érdemes megnézni, mennyire vagy a helyeden, mennyire vagy a magad ura.

Ehhez kiváló nap a mai, amikor Telihold van.

Ilyenkor az ember érzékenyebb, de sokkal fogékonyabb az önvizsgálatra, arra, hogy számot vessen, mit és hogyan tegyen, mit és hogyan cselekedjen!
Gondold át, hogy mennyire érzed azt, hogy vezetésre születtél? Vagy inkább azt igényled, hogy irányítsanak, megmondják mit és hogyan tegyél? Ezt levetítheted a munkádra, vagy kapcsolati rendszeredre?

Biztosan érdekes megoldások fognak születni! Ehhez a felismeréshez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Mély tisztánlátással rendelkezel
Bízz abban, amit lelki szemeiddel látsz, és abban is, amit fizikai látásoddal érzékelsz, mert spirituális látásod segít a gyógyításban, a tanításban és az útmutatásban.

 Mivel a Teremtő mindent lát, érthető, hogy te (és mindenki más) megöröklöd a spirituális látás adományát. Ha úgy tűnik, hogy ez a képességed nem működik többé, ennek oka lehet valami fájdalmas múltbéli élmény, amelyet az angyalok segíthetnek meggyógyítani és elengedni.

Tudd, hogy jó, ha tisztánlátással érzékelsz, mivel ezt az áldást használhatod arra, hogy segítsen neked a gyógyító és tanító munka során.

Lélegezz mélyen, és lazulj el, mivel a tested viszkethet vagy megborzonghat, miközben elengedi a régi méreganyagokat. Maradj ebben a folyamatban, amíg nem érzed, hogy a tested teljesen ellazult.

Tudd, hogy képes vagy irányítani a tisztánlátásodat azáltal, hogy segítséget kérsz az angyaloktól.

 

 

 

 

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close