Szerelem Angyalainak üzenetei – Őszinte beszélgetések!

Őszintén beszéljétek meg egymással az érzéseiteket!

A szerelem angyalai szerint fontos, hogy a kommunikáció őszinte legyen a szerelmi életedben.

Eddig olyan érzéseket tápláltál, amelyek elleplezték a szeretetet. Még mindig van idő a helyzet gyógyítására, ez azonban erőfeszítéseket igényel a részedről. Lehetséges, hogy elébe kell menned egy kellemetlen beszélgetésnek, és kockáztatnod kell, hogy felzaklatod a párodat. Végső soron azonban ez szükséges lépés kapcsolatotok egészségének biztosításához.
Szükség esetén kérj időpontot egy tanácsadótól, hogy megkönnyítse a beszélgetést. Az ilyen szakemberek a hibáztatástól a megoldás felé terelhetik a beszélgetést.
Akár egyedül kommunikálsz a társaddal, akár egy semleges harmadik fél segítségével, őszinte beszélgetéseitek végül személyes fejlődést eredményeznek. Tartsd észben, hogy nem tudod irányítani egy másik ember reakcióit. Csak annyit tehetsz, hogy őszinte vagy a te érzéseiddel kapcsolatban, és tudod, hogy mi az, amit te elfogadsz vagy nem fogadsz el egy kapcsolaton belül.

Az érzéseid megosztásával sokkal több esélyed van arra, hogy elmagyarázd párodnak az igényeidet, mint a néma szenvedéssel.

Close