Uránusz fordulása – 2023. január 22.

 

 

Uránusz beindítja a rakétáit és ő is földi pályára áll ma éjjel, január 22-én 23:58-kor.

Ezzel minden bolygónk direkt mozgásúvá válik, vagyis a földi utunkon támogatnak, mindezt ráadásul úgy, hogy közben mindannyian az ekliptika felfelé tartó ívén haladnak, amiben önmagában hatalmas emelő erő van.

…És ami a legszebb ebben, Uránusz fordulása ráadásul egy abszolút átfordító erővel történik, hiszen mikor előre indul a Nap a napi járásában a legmélyebb ponton van (ami a téli napforduló szimbóluma) és mivel még Plútóval együttállásban van, ez egyszerre az isteni és földi utunkon is egy teljesen más dimenziót nyit ki számunkra. A most született Újhold, az éppen jelenleg még élő Nap-Plútó együttállás, Mars, Merkúr és Uránusz mostani fordulása így együttesen tol minket előre, támogatják lépéseinket, amihez Uránusz adja az irányt.

Ő ugyanis nemcsak hogy a Kos csillagaiban fordul, eleve olyan energia aki új utakra visz, újdonságot mutat, más lehetőségeket tár fel, és mivel ő valóban más, ez mindig olyan, amit addig csak elképzelni tudtál, de még nem éltél, mert ő ilyen, a járatlan utat mutatja meg és az abban rejlő esélyeket. És nemcsak hogy ő ilyen, a Kos csillagaiban teszi mindezt, ami a kör nyitó energiája és ebben mekkora potenciál rejlik. Egyszerre lezárunk és mindent megtisztítunk a földi síkon (Szaturnusz és Neptunusz a halakban, Plútó a vízöntőben) és egyszerre lépünk egy teljesen új uránuszi irányba, ami más síkra visz. A Kos az ’isteni terv’ elkészítésének energiája, vagyis olyan tervek, utak megírásának lehetőségét rejti, amiben minden a számodra legmegfelelőbben történik, hiszen mikor a Kosban tervezel, ott nincs polaritás, nincs kétely. Erre az útra visz az amúgy is kételyekből kiemelő Uránusz. Érzed mekkora lehetőséges van ebben? És most utoljára fordul előre a Kosban (2020. elején lépett be, ami milyen véletlen, egybeesik azokkal az időpontokkal amit az Újhold írásomban írtam), vagyis ez az utolsó esély ennek a tervnek a megírására, szépítésre, ugyanis legközelebb már a Kos-Bika együtteséből jön vissza, ami majd másról szól. Az ott azért lesz zseniális, mert a Bikába való átlépéshez megvárja Jupitert, aki addigra ér el hozzá és meghozza az elmúlt évek tanításaiból a fénytudatosságot, és így együtt lépnek át a Bika csillagaiba, hogy ezzel a tudással együtt adják az eszközöket ahhoz az úthoz amit addigra megterveztél.

Vagyis érzed valóban milyen kiemelt időszakban vagyunk, és miért fontos a lezárás, mert egyszerre benne van az elindulás is, és mindig úgy lépsz az új útra ahogyan az addigit tudatosítottad, lezártad, hiszen a tudás mindig a múltban van. Uránusszal 2020. eleje óta írjuk az új életünket, miközben fokozatosan zárjuk, tudatosítjuk a múltat. Uránusz direkt haladása a Kosban adott mindig egy új irányt, majd mikor retrográd haladt, megmutatta ez az-e a mit akarsz. Ehhez volt a háttérben a tudatosodás az egyéb bolygók munkája által. Majd újra elindított amihez újabb retrográd haladása alatt megint megkaptuk a konkrét helyzeteket, hogy arra indultunk-e ami felé akartunk. És most értünk el arra a pontra, hogy van ami van, elindulunk azon az úton amilyen szintre jutottunk, amit sikerült megérteni az eddig megtett útból.

Ez van ebben a fordulásban. Egy hatalmas lépés az emberiségnek együtt és az egyénnek önmagának is megírni egy teljesen más világot, amiben megéljük az élményeket, az életet, a boldogságot, persze mindenki a maga szintjén, mert ez változó, de így teljes.

Ez mindenkinek történik, de aki amilyen tudatos minderre, annak megfelelően tudja ezt irányítani. Mert az életedet te írod. 

Tóth Gabriella Csillagtenger

Close
error: Védett tartalom!