Június 13. kedd: Párkapcsolati és munkahelyi blokkoldás.

A mai napon ezt a két témát (párkapcsolat, pénzügyek) lehet szintre vinni, illetve megoldani  a sorsfeladatot, amit igényel.

Mi lehet ez a feladat? Érdemes megvizsgálni, hogy mennyire vagyunk őszinték ezekben a kapcsolódásainkban? Mennyire vagyunk nyitottak vagy épp zárkózottak?

Ha nem megfelelő a válasz, akkor ezen merek-e vagy akarok-e változtatni?

Átalakulás indul-e annak érdekében, hogy még emberibb, közelibb legyen egy-egy kapcsolatunk? S, ezért tenni is kell, nem elég várni és figyelni, hanem cselekvés mellett szól most minden.

A várakozás és a türelem ideje lejárt, itt a főpróba időszaka, és lassan a vizsga is eljön. Ahol vizsgáznak az emberi kapcsolataink, mennyire megbizható, mennyire tiszta- és őszinte energiát képvisel? A munkával kapcsolatos megméretés pedig ott kezdődik, hogy mennyire vagy elégedett, megelégedett az anyagiakkal amit a munkádért kapsz? Mennyire van egyenesarányosan a munkád és annak hozadékával, azaz a leaaratott gyümölccsel (pénzügyek)? Ezt most mind-mind érdemes megnézni, és górcső alá venni.

Minden emberi kapcsolatod most vizsgáld meg a szerint, mennyire működik benne a lelkiség, az érzelem, másodsorban a munka, és belefektetett energia mennyire van egyensúlyban az érte kapott anyagi javakkal? Ha ezekre igen a válasz és pozitív, akkor igazán helyünkön vagyunk, haladni kell a megkezdett megtaposott úton. Azt lehet mondani, valóban a sorsfeladatodat éled, a az életcélodat beteljesíted, boldog ember vagy!

Ha ezekre nemleges a válasz, vagy csak az egyikre, valami nem stimmel, valami hiányzik az életedből. Lehet meggyötör, hogy szeretett személy hiányzik az életedből, akit elvesztettél, aki mindig erősített, és melletted állt, most Ő nincs már veled.

Ez fáj és lelked egy része meghalt általa is. Ezt a lélekrészt kell begyógyítsd! Nem lehetetlen csak pusztán annyit igényel, hogy engedd el a fájdalmadat a szeretet személlyel, fogadd el, hogy már nem az életed része, mással van, máshol van, ahol lennie kell. Ha kellőképpen szereteted: ELENGEDED. Gyakorold az elfogadás és elengedés tényét, fogalmát, alkalmazd ne csak fejben, elviekben, hanem gyakorlatban is, tettekkel, cselekvéssel.

Vedd le magadról azt a maszkot, ami fájdalmat és a sírást, a lelki sebek fekélyesedését generálja, légy az aki gyógyul és gyógyít, örömmel van önmaga és mások felé is. Már meglátja a közelgő lehetőségeket, becsüli azokat az embereket akik körülötte vannak és lesznek is. Nem gondol a múlt árnyoldalára, és nem sóvárog olyan személyért, aki sosem lehet az övé. Úgy igazán a teljes valójában.

Egy fantom képébe nem szeretünk bele, egy olyan emberért akinek nem vagyunk első számúak, nem vagyunk fontosak, nem alacsonyodunk le. Mindig foglalkozz azokkal akik megbecsülnek, mert önbecsülésed olyan csorbát fog elszenvedni ami megmásíthatatlan sebeket ejt a lelked egészén (negatív). Ha ez még nem 100% fájdalom csak mondjuk 30% azt még sokkal egyszerűbb meggyógyítani és szeretet energiával (pozitív) feltölteni, mintha szíved egésze sérült és ha képletesen is sebeid vannak a szíveden.

Légy az aki szeret élni, örömöket hajszolja nem a fájdalmas élményeket.

Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (Ezoteria Extra, EE)

Megerősítés: A szerelem angyalai segítenek neked! Támogatnak az égiek!

Ez a lap annak bizonyítéka, hogy a szerelemért mondott fohászodat meghallották az angyalok. Az éteri lények egy különleges csoportja, a szerelem angyalai felügyelik a szív dolgait. Ezek az angyalok azt sugallják, hogy szerelem köszönt az életedbe.
A valódi lelki társ azonban csak akkor bukkanhat fel, ha egyértelműen megmutatod, mit vársz el a partneredtől.

A szerelem angyalai ezért arra kérnek, hogy magad is változtass: élj egészségesebben, fejleszd a képességeidet, tanulj, keress új hobbikat, szerezz új barátokat. Minél inkább rábízod magad a megérzéseidre, a szerelem annál hamarabb rád talál.

Close