Angyaltarot vasárnapra: Fogadd el a mennyei segítséget

Segítségért imádkoztál, ezért ne álld az útját, hanem fogadd el a mennyei segítséget

Azt kérdezted “Mit tegyek most?” A kártya válasza: “Bízz abban, hogy imáidat meghallgatták és feleletet kaptál. Most pihenj és légy nyugodt.” Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért állj félre és engedd, hogy a menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.
Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

Megerősítések: Kristályok

Azért húztad ezt a lapot, mert érdemes lenne kristályokkal foglalkoznod. Epona, a tündérkirálynő tudja, milyen fontos kapcsolatba lépni a természet szellemével. Kristályokat ezoterikus boltokban vagy drágakő-kiállításokon tudsz beszerezni. Próbáld ki és vedd kezedbe az összes követ, hogy meglásd, melyik illik hozzád, majd hordd magadnál vagy magadon egész nap.

Ezek a különleges drágakövek segítik a gyógyulást, védelmet nyújtanak és javítják az intuíciót. Még mélyebb szinten léphetsz velük kapcsolatba, ha a fürdővizedbe, az éjjeliszekrényedre vagy az ágyad alá teszed őket.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!