Válassz mágikus macskák közül, elárulják mit hoz az ősz számodra!

VÁLASSZ A MÁGIKUS MACSKÁK KÖZÜL, MELYIKET VÁLASZTOTTAD?

Végy mély lélegzetet, gondolj arra, ami leginkább foglalkoztat, és gondot is jelent, megoldást szeretnél rá találni? Lejjebb eláruljuk mit üzennek a mágikus macskák.

Balról – jobbra (zöld – pink – citrom) Válassz egyet!

Mágikus Macskák üzeneteik:

zöld macska: Légy erős!🙏

Erősebb vagy, mint gondolnád, és erőd boldog végkifejletet biztosít.

Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt! Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt! Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat. Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és a gyönyörű, női erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad. Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!

 

pink macska: Hit

Hiszek magamban!
Hiszek abban, hogy mindaz, amit megálmodtam az megvalósul.
Hiszek a pozitív gondolkodás erejében és hiszem, hogy nincsenek véletlenek.
Hiszem, hogy minden okkal történik.
Hiszek abban, hogy amit másoknak adok, azt visszakapom az élettől.
Hiszem, hogy az emberek okkal lépnek be az életembe és meggyőződésem, hogy a távozásuknak is oka van.
Hiszem, hogy egy kedves szó, egy mosoly, egy nem várt gesztus, egy apróság szebbé teheti a másik napját. S amiben a legjobban hiszek, az én magam vagyok.
Hiszek a kitartásomban, a meg nem szűnő optimizmusomban, az életkedvemben, abban, hogy bármi történjék is, mindig, minden helyzetből felállok!
Szó szerint, menthetetlenül hiszek magamban.

sárga macska:  Jól látod a helyzetet!🙏

Hórusz

Bízz a helyzettel kapcsolatos megérzéseidben, mert helytállóak és pontosak. Engedd el a kételyeidet: nem baj, ha mások véleményével szemben képviseled magad. Lelki érzékenységednek köszönheted, hogy látod az igazságot. Talán könnyebb lenne a tömeget követni vagy közönybe süllyedni, de itt a felszólítás, hogy dönts és cselekedj. Már tudod, mit kell tenned. Ha az emberek nem is támogatnak, tudd, hogy a Szellem melletted áll. A többiek is hamarosan meggyőződnek az igazadról. Addig is öltsd magadra a vezető szerepét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük