Mihály Arkangyal áldása szerdára: Sorsfeladatod felé vetett irány.

 

Köszönöm Mihàly Arkangyal, hogy az ágyamban lehetek, és nyugodtan alhatok ma éjjel.

Mihály arkangyal! Kérlek, jelenj meg álmomban, taníts, vezess és gyógyíts.

Vezess és segíts, hogy a jelen helyzetet (röviden vázoljuk) spirituális szinten is megértsem.

Mihály arkangyal álmaidon keresztül segít, hogy megszabadulj a félelmeidtől, és megtapasztalhasd a boldogság és belső nyugalom új fokozatait. Álmodban tanít, választ ad imáidra, és sorsfeladatod irányába terel téged.

Még ha nem is emlékszel ezekre az álmokra, tudatalattid megőrzi őket, és életed minden területén a segítségedre lesznek.

Ha naplót vezetsz álmaidról, könnyebben megfejtheted Michael arkangyal útmutatását. Akármilyen jegyzetfüzet megteszi, csak legyen mindig az ágyad mellett, hogy bármikor le tudd jegyezni, ha egy álomfoszlány eszedbe jut. Egy idő után fel fogod ismerni az ismétlődő motívumokat és szimbólumokat, amelyeknek ébren majd nagy hasznát veszed.

Megerősített áldás: Nem a kockahas, nem a kigyúrt bicepsz, nem a bronzbarna csupasz mellkas, a százfogú, villantott mosoly, és nem a fullasztó, fojtogató parfümfelhő. Nem a provokatív magabiztosság, nem a túlerotizált sárm, nem a hímsoviniszta férfigőg, nem az üres fej, tele zseb inkarnációja. Nem az egyértelmű, azonnali erőszakos vulgáris, obszcén hozzáállás, nem a bonyolult kapcsolatban élő Tinder-király nyomulása.

Nem, mindez fikarnyit sem vonzó.

Egy egészséges nő tekintetét persze, hogy odavonzza a külcsín, az elővillanó, kidolgozott hasizom, az izmos, széles vállak, ám az évek során, számos szívtöréses baleseten átesve ráébredünk, hogy a kémia egyáltalán nem a bicepsz méretéhez kötött, és a régóta jól működő, stabil párkapcsolatokban az ideális férfi sztereotípiának nem sok köze van a vonzalomhoz. Nem csupán a feromonjaink csapnak össze vadul, és írnak le bonyolult kémiai egyenleteket, mert így hamar kifogy a testi vonzalom tankja, és a szenvedély alábbhagyásával már nem tudjuk mivel újratölteni.

Eszeveszett szenvedélyre és csupán testi vonzalomra nem építhető egyetlen tartós kapcsolat sem. Kell, hogy legyen közöttünk valamiféle, szerelmen túli mély, szeretetteljes barátság. Ez túlmutat a szenvedélyen és a testiségen, mert ha csupán ez utóbbiakra épülne a kapcsolat, egy kis probléma fuvallatától könnyen, erőtlenül kártyavárként dőlne össze. Nincs ok a félelemre, ha kapcsolatunkban a barátság ütésálló, sziklaszilárd betonalap.

Mert semmi nem hódítja meg jobban a női szívet, mint látni, hogy a férfi, aki fontos nekünk, jó Ember. Tesz mindezért, és igyekszik javítani korábbi hibáin, személyisége jó irányba változik. Képes a fejlődésre.

Figyelmesen jelen van, lát, megjegyez és létezni enged.

forrás Király Eszter

Close