Július 2. vasárnap: Érzelmeink hullámhosszán.

A vasárnapot a lelkiség uralja, egy olyan életérzés, amikor rájövünk érzelmek nélkül nem megy.

A lelkiség most meghatározó szerepet játszik, akár magánéletet vagy munkakörülményeket, munkakapcsolatokat tekintve. Most hangsúlyt kap minden érzelem.

Hit és Reménység nélküliség most teret kap, megértés nélkül nem jutsz el A-ból B-be, így ez legfontosabb emberi tulajdonság hogy bízz és megbízz másokban, ezáltal megértést lelsz-lelhetsz minden emberi kapcsolatodban is.

Mennyire viszek bele érzelmet, egy-egy kapcsolódásomba? Mennyire vagyok hideg, érzelemmentes vagy épp lelkis?

Sok-sok kérdést érdemes feltenni, hogy mennyire működik az lelkiség kapcsolódásban? Mennyire nem működik, mennyire vagyunk inkább terhesek másiknak, mint felszabadultak…? Amint ez a felszabadulás érzés nincs meg a kapcsolódás során, úgy a kapcsolat halálra van ítélve. Megmenthető ugyan, de nem igazán fogtok tenni érte, nem minden áron orvosolható a baj.

Mivel érzelmileg sérült a lélekrészünk akkor, és most a fő célja az lenne, hogy  érzelemdús emberi kapcsolatot generálhassunk. Ezért nem minden arany ami fénylik alapon jelen lesz a tézis, ami annak látszik nem biztos, valóba az lenne!

Sokkal inkább egy segélykiáltásra vall mindez.

Megerősítő áldás: Engedd el a bűntudatot.

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz. Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.

Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.
Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet.

Szánj most egy kis időt imádkozásra.

Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.
Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak.

A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.

Close