Vénusz-Jupiter kvadrát – 2023. augusztus 23.: Teremtő erőink fokozódnak.

A tudatos teremtés ereje, amely Vénusz retrográd mozgása miatt már a második kapcsolódásuk rövid idő alatt, és még egyszer feláll ez a kvadrát 2023. szeptember 17-én.

Érdemes tehát odafigyelni erre a folyamatra, mert tanítás van benne.

A teremtő erőink tudatosodása zajlik, Jupiter más látásmódot ad, magasabb szintre emeli, segít igazán megérteni ezeket a vénuszi erőket. Akár a nőiség, érzelmek, szerelem, megélések, anyagiak, élmények, művészet, teremtés erejeként éled Vénuszt, Jupiter által kap egy fajta intelligenciát, és másképp kezded el működtetni a hétköznapokban.

Igazán majd csak szeptember 4-e után, miután Vénusz újra előre fordult, de már addig is érdemes figyelni mi változik Jupiter hatása által.

A lényeg, hogy benne van ebben a folyamatban annak a megértése, hogy mit jelent számodra a bőség, a földi lét teremtése, az anyagiak, a nő, a szerelem, amelyet ezután meg tudsz élni annak az isteni szintjén, amivel már nem teremtesz karmát. Mert ennek a kapcsolódásnak a csillagképi háttérében ez húzódik meg.

Forrás

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Hálalista

A bőség angyalai

Ha számon tartod életed áldásait, és hálát adsz mindenért, amid van, az segít, hogy a szívedre fókuszálhass, ahelyett hogy az elméd aggodalmaira figyelnél. Miért és kiért vagy hálás ebben a pillanatban? Ha a hálára kondentrálsz, megtapasztalod az univerzum csodás bőkezűségét.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok a hála irányába akarnak terelni. Lehet, hogy pénzügyekkel kapcsolatos aggodalom vagy a panaszkodás szokása kerített hatalmába. Ezek a negatív energiák csak még több problémát vonzanak magukhoz.

Az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy magasabb rezgésszintre kerülj, ha arra fókuszálsz, ami van, ahelyett hogy arra figyelnél, amiről azt hiszed, hogy nincs. Szánj egy kis időt arra, hogy írásban, szóban vagy gondolatban összeállítod a hálalistádat, melyben mindent és mindenkit megnevezel, akiért és amiért hálás vagy. Az a legjobb, ha mindennap készítesz egy hálalistát, vagy legalább tedd meg minél gyakrabban.

 

Hamarosan rájössz majd, mennyire szerencsés vagy, és a pozitív gondolataid még több olyan dolgot vonzanak hozzád, amiért hálás lehetsz.

Close