Heti Holdnaptár – november 13. hétfőtő – november 19. vasárnapig: Skorpió újhold, változás/átalakulás az érzelmi élet területén!

A hét legfontosabb eseményei a hold állása szempontjából.

A hold meghatározza a lelki beállítottságot és érzelmi hangulatot, nyitottságot és bezártságot is.

A párkapcsolatoknál és akár üzleti jellegű társas viszonyoknál is meghatározó a hold és a lelkiség-érzelmi állása, minősége és milyensége ez egyik alapja az emberi kapcsolatoknak.

Nézzük meg, kinek milyen a lelki beállítottsága, az érzelmi jelölője, energiája.

Lássuk a héten milyen együttállások várhatóak az érzelmeinket illetően.

A hétfői újhold a skorpió jelében jár, amit a Plútó ural, ami változásért és teljes átalakulásért felel, valamint lelkiségben mély érzelmeket jelent, jelöl.

Az újhold mindig valamiféle újdonságot, friss új erőt takar. Szlogenje és mottója: minden minden vég és elmúlt egyben megújhodás is.

Ez most nagy változásokat hozhat, a Kos és a Skorpió jegyű személyeknek, főként érzelmi kapcsolatokat illetően. Ez nemcsak párkapcsolatot jelent, hanem akár szülői-gyerek viszonyt, apa-anya kapcsolódást, szülői minőséget, szülői-gyerek oda – vissza kapcsolatot. Amely megméretés, egy karmikus feladat az adok-kapok egyensúly megteremgetésére tükrözve. Ez megmutatja mindenképpen azt, hogy kihez milyen a viszonyulásunk érzelmeket tekintve. Most ha felborul az egyensúly az a kapcsolat is meginoghat és egyensúlyát vesztetté válik. Ahol megvan az egyensúly az adok-kapok esetében, az a kapcsolat kivirágzik útját töri a boldogságnak. S, kialakul szövetség alapú kapcsolódás, legyen az baráti, rokoni-családi, üzleti vagy szerelmi kapcsolat. Mindegyik támogatott lesz ha érzelmek között egyensúly/harmónia megvan.

Kedd hajnalban már a nyilasban jár a hold amit a Jupiter bolygó ural, ehhez az utazás, a kalandok és nem utolsó sorban az utazás tartozik. Ezeket az élet területeket a szerencse övezi, és egy olyan út amely által megtalálhatjuk önmagunkat, az érzelmeink feloldódnak és blokkok is lehullanak, és kinyílnak azok a kapuk, amelyek a boldogságot, és megelégedettség útját őrzik.

Erre az útra rá kell lépj, az előző újhold a Skorpióban megalapozta azt a lelki erőt, hogy ezt mind meglépd.

Csütörtökön és pénteken már a munkában, és a karrierben lesznek előrelépési lehetőségek, és az emberi kapcsolatok kicsit háttérbe szorulnak. Sokkal inkább a pénzügyek, a munka folyamatok és bőség áramlása, akár egészség és életmódban mutatnak most célt, motivációt.

Ezért fontos elindíts például új vállalkozást, vagy edzést indíts el a saját egészséged, szépséged és harmóniád érdekében. Most sokkal könnyebben megy mint máskor, sokkal gyorsabban várhatsz pozitív eredményt, akár külső – belső egységesség szerint.
A harmónia most megtalál főként ha fizikai testmozgást is végzel, nem elég a jóga, vagy légzés technika gyakorlása, fontos fizikai szinten megmozgasd magad, akár könnyú séta vagy úszás meghozza a várva várt sikert és eredményt. Bak jegyét a szaturnusz uralja, amely különféle karmikus leckéket és feladatokat mutat….!

A hétvége már könnyedebb energiákat takar.

Vízöntőben járó hold nem az érzelmeknek ad teret, hanem a magas szellemiségnek és gondolkodásnak.

A pozitív gondolkodás és szellemiség hozza el azt a szemléletet ami előre mutat, és túlmutat a problémákon, ha úgy tetszik felül emelkedik mindazon ami visszahúzz.

Visszahúzz a pozitív gondolkodás, az önértékes elől, és nem a boldogsághoz vezető utat választja, hanem a boldogtalanságait, ami tele van kétségekkel, nem megelégedett energiákkal, és negatív gondolatokkal, ami sosem a jót hozza el.

Sokkal inkább egy olyan világot ami sötétségből kiútként a fény felé vezet, ezt kell választani, hiába ha eszedre vagy a szívedre hallgatsz, mindegy, de az út az legyen tiszta végkimenetelű. Ez a cél!

Összességében: nagyon erős energiákkal indul a hét, Skorpió újhold megadja az ütemet a lelki élet felé, érzelmek megnyílnak és robbanás szerű változást és átalakulást generálnak. Elsőként lelki és érzelmi szinten, majd szellemi erő kapcsol be, hogy fizikális erőnlétünk is magaslatokig fejlődjék. Ezért érdemes sportolni, meditálni és szívünket kinyitni ez a hét hármas egységességet helyezi előnybe ami azt jelenti, egységben az erő, holisztikus szemlélet vezet el a fény és a pozitív élet felé. Tehát testi-lelki-szellemi hármas megteremtése, a teljes egészség megléte a célja a hétnek, és a fő üzenete.

Megerősítés: Gyereknevelés és gyerekek!

Valami pozitív változás történik az életedben a gyereknevelés területén. Egy váratlan esemény valamilyen szerencsés kimenetelt fog előre jelezni közted és egy szülő vagy egy gyermek között.

A családi egységek különösen fontosak a tündérek birodalma számára. ők megértik, hogy milyen értéke van e kapcsolatok ápolásának.

A tündérek sosem engedik meg, hogy a sértettség érzései elmérgesedjenek. Azonnal megbeszélik a félreértéseket, és őszintén megosztják egymással az érzéseiket. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra buzdítanak, hogy nézz szembe a családtagjaiddal szembeni esetleges rossz érzéseiddel, és tégy emberi és spirituális lépéseket a gyógyulás előidézése érdekében.
Ez a kártya azt is jelezheti, hogy egy új családtag érkezik az életedbe. Ez lehet egy új gyermek, vagy valaki, aki házasság útján kerül a családba. Jelezheti egy olyan családtag visszatérését is, akivel nem tartottad a kapcsolatot. Ezek a változások az ég segítségével érkeznek hozzád, ami azt jelenti, hogy biztonságban vagy, védelem alatt állsz és örömödet leled majd a változásokban.

Megerősítés: Boldog szülő és gyermek kapcsolataim vannak. Megengedem, hogy a szívem megnyíljon, hogy könyörületet és szeretetet érezhessek családom minden tagja iránt.

Close