December 7. csütörtök: Hittel és megértéssel a Fény és egy Boldogabb jövő felé.

 

Lassan itt az év vége, a számvetés ideje, összegzésé.

Ideje szembenézni a múlt terheivel, sebeivel és fájdalmaival.

A mai napban van egyfajta elengedés, lezárás is, valaminek az elengedése valódi megváltást hozhat! Ez azt jelenti, hogy fontos, hogy szembe nézz a problémáiddal és a félelmeiddel egyaránt. Legyen az munkahelyi, családi vagy magánéleti kapcsolódás.

Megerősítés: Szabadulás!

Van olyan területe az életednek, ahol úgy érzed, hogy csapdába estél? Ez a kártya arra kér, hogy tedd meg az első lépést a kényszerű korlátozások alól történő kiszabaduláshoz.

Időnként úgy érezzük, hogy a külső körülmények rabjává váltunk. Például azt hisszük, hogy a pénzügyi vagy a családi kötelezettségek egy rossz állás elfogadására kényszerítenek bennünket. Vagy félünk megszakítani vagy rendbe hozni egy egészségtelen kapcsolatot. Talán úgy érezzük, hogy a családunk vagy a házastársunk nem fogja “megengedni”, hogy az életünket jobbító tevékenységeket folytassunk. például főiskolára vagy edzésre járjunk. Az is lehetséges, hogy a saját függőségeink irányítanak bennünket.

A tündérek azt mondják, hogy ha felelősek vagyunk önmagunkért, akkor több felelősséget érzünk másokért. Vagyis ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk, a barátaink, a gyerekeink és a házastársunk szívesen van velünk, és ösztönzőleg hat rájuk az erőnk és az önbizalmunk. Imádkozz segítségért ahhoz, hogy el tudd engedni a félelmeidet, és támogatást kapj a szabadulásodhoz. Isten úgy tervezte, hogy felelős légy, de ugyanakkor olyan szabadnak érezd magad, mint a madarak, az angyalok és a tündérek.

Megerősítés: Szabad vagyok és erős. Most megengedem magamnak, hogy élvezzem ezt a szabadságot és erőt, ami körülvesz!

Lassan itt van a szabadság és a pihenés az évzáró ideje. Ilyenkor az ember mindig visszatekint, rövid, vagy akár hosszú távú múltjára, és számot vett, hogyan tovább, mi azt amit magával visz, vihet, mi az, ami hátrahagyhat, könnyebb legyen a lelkének.

Szünidő eljövetele.

Szükséged van arra, hogy szünetet tarts, és kikerülj a rutinokból és a stresszes helyzetekből.

Ez a kártya arra sürget, hogy szánj időt magadra, hogy pihenhess és megújulhass.

A tündérek rendszeresen nyaralnak, telelnek a távoli tündérvölgyekbe utazva. Ismerik és méltányolják, hogy milyen értéke van a levegőváltozásnak. Ha ezt a kártyát húztad, akkor erősen azt tanácsolják, hogy te is tedd ugyanezt. Egy nyaralásnak nem kell sok időbe vagy pénzbe kerülnie. Inkább azt jelenti, hogy megszabadulunk a világi gondoktól és szükségletektől. Ha otthon hagyjuk a mobiltelefonunkat, és csupán egyetlen éjszakát töltünk a helyi szállodában, már az is gyógyító hatású lehet.

Gondolj úgy egy nyaralásra, mint egy önmagadba és a jövődbe történő befektetésre. Minden élőlénynek szüksége van a pihenésre annak érdekében, hogy maximális hatékonysággal működjünk. A nyaralás után a hangulatod és az energiaszinted megújul majd. Jobban hozzá fogsz férni a kreatív ötletekhez, és pozitív viselkedésed csodálatos új embereket és lehetőségeket vonz majd az életedbe.

Ne halogasd, ha eljön az ideje, hogy nyaralni menj – már ma készíts határozott terveket.

Megengedem magamnak, hogy rendszeresen pihenjek és ellazuljak, mert tudom, hogy ha felfrissülök, akkor boldogabb és eredményesebb vagyok.

Close