Karácsony Mágiája: Céljaid kereszttüzében!

 

Két fontos időpontot emelnék ki, amire különösen érdemes tudatosabban figyelni Karácsony idején.

Magas szinten működtetni magunkban az energiáját, hogy aztán kint is magas szintű, örömteli megnyilvánulásai legyenek a világunkban. Mert nagy teremtő erő rejlik benne, amit JÓ dolgokra lehet fordítani – ha jól használod.

Az első a téli napforduló, a december 22. péntek (ezen belül főleg az esti órák). Ekkor lesz egy gyönyörű Nap-Merkúr együttállás, a bak nulla fokánál (zodiákus rendszer) és ami lényegesebb, hogy a Nyilas csillagkép kezdő csillagánál, az Al Nasi csillagnál, mely egész pontosan a nyíl hegye! Különleges hely az égen, hiszen ezen a csillagon keresztül érhetjük el – belső utazásunkban – a Tejút Szívét, azaz Isten Szívét. Egyúttal ez a célbavétel művészete! Itt „célozzuk meg” (belül) az EGYETLEN legfontosabb célunkat. A Nagy Célt. Ami egyrészt végső soron nem más, mint a SZERETET. Másrészt, ide tartoznak azok a „kisebb” céljaink is, amit életről, életre vagy évről, évre emberi életünkben megélni, behívni, megteremteni szeretnénk.

Itt az idő: december 22-n kicsit állj meg és gondold át: neked mi az egyetlen, legfontosabb szent célod van most? Hova szeretnél eljutni, mit szeretnél elérni, ami szívbéli őszinte vágyad?

Ha ez megvan, akkor rögzítsd (a szívedben, a lelkedben és az elmédben), töltsd fel JÓ érzésekkel és kitartóan tartsd ezen a fókuszod. Ne engedd, hogy bármi eltérítsen ettől a céltól! Tartsd a fókuszt!

December 22-23-n egy plusz támogató energiát is kapsz az égtől ehhez, hiszen a Nap-Merkúr együttállással szoros szextil fényszöget alkot a Szaturnusz, aki a lassú, de biztos haladás, valamint a hosszú távú lehetőségek stabilizáló ereje. Ő segít a lényegre (a legfontosabbra) koncentrálni. Ez egyrészt segít, hogy most könnyebben találd meg a szívedben a Nagy Célt, és segít, hogy hosszú távon is át tudd ültetni a gyakorlatba.

Viszont fontos, hogy elindulj befelé és ráhangolódj az „égi irányra”, ami nem az egó iránya, hanem az isteni részedé. (Tehát belül keresd.) A helyes célt, a valóban lényegest ugyanis a kozmikus irány mutathatja csak meg, hiszen a Merkúr nem a földi irányban halad december 13-tól január 2-ig, hanem retrográdba fordulva a kozmosz ritmusát követi. Így néhány dologról talán kicsit „máshogy” gondolkozunk mostanában. Félretéve az egó „logikáját” vagy okoskodását …

Másrészt, ha esetleg korábban valamit célba vettél, s azt gondoltad az „fontos” neked, most lehet megérted, kicsit korrigálnod kell az irányt. Vagy azt érted meg a téli napforduló idején, ahhoz, hogy elérd a Nagy Célt ideje újra még pontosabban átbeszélni, rögzíteni mindezt a többiekkel is. Szavaiddal megszentelni.

A téli napforduló tehát a célbavétel és célon tartás napja, a megszentelésé, ezt lehet művészi szintre fejleszteni. Ezzel tudsz hosszú távú eredményt stabil alapokon elérni. Ehhez fontos a Célt BELÜL megélni, szívedbe helyezni, szinte eggyé válni vele.

A másik kiemelt időpont az Ünnepek alatt a december 27-28. lesz, amikor a Merkúr ismét főszereplő, hiszen együtt áll a dinamikus Marssal és közben teremtő fényszöget alkotnak (kvadrát) a mennyei szerelem bolygójával a Neptunnal. Ez a két nap erőteljes energiákat hoz, a tudatosság és a belső egység talaján állva azonban magas szinten átlagnál ezerszer nagyobb lehetőséget ad ismét arra, hogy a képzelet erejével valami szépet teremts! Fordíts kicsit több ENERGIÁT ebben a két napban a BELSŐ KÉPEDBE. De csak egybe, hiszen a téli napfordulón már kitűzted az egyetlen legfontosabb Nagy Célt. Akár meditációban, akár csukott szemmel kicsit megpihenve, csak szeretettel merülj el a képedben és ÉLD BELE magad teljesen, örömmel, hogy ez már a tiéd.

Ezek a napok a nagy (fel)ébredés napjai is lehetnek sok ember számára, hiszen a Mars maga a tudatosság. Meditációban is kiváló időszak, hiszen egy mélyebb szintet tudsz megnyitni önmagadban. Segít áttörni belső korlátokat. Illetve nagyon kedvez a gyógyító meditációknak, gyógyító beszélgetéseknek is, hiszen a Kígyótartó csillagai alatt lesz az együttállás.

Érdekes, hogy a Skorpió csillagkép „fullánk” része is érintett egyúttal, így nagy erővel tudatosítja mivel „mérgezzük” magunkat vagy a környezetünket. Érdemes ezzel bátran, tudatosan szembenézni (még akkor is, ha nehéz), aztán megbocsájtani, ha kell és végleg megszabadulni tőle. Ide tartoznak a mérgező szavak, gondolatok és a mérgező érzelmek is. Azok is, amikre eddig talán nem is voltunk tudatosak. Épp ezért az önismeret terén nagy áttörést hoz a két ünnep közötti időszak, felgyorsítva a belső átminősülést, hogy jobbak, bölcsebbek, istenibbek legyünk mire a naptári Új Év beköszönt.

Kiváló alkalom a tudatalattit JÓ , emelő erejű, szeretettel teli programokkal ellátni. Akár az önbizalmat is erősíteni, hiszen sokan küzdenek tudat alatt önbizalom problémákkal, ami komoly belső rejtett korlát, ha nincs megoldva.

Ez a két nap (december 27-28.) tehát nagyon nagy erőt ad ahhoz, hogy egy kis önvizsgálatot gyakoroljunk, belső munkát végezünk és a lehúzó hatásoktól magunkban nagy lendülettel megszabaduljunk. Ez pedig aztán erőt ad egyben ahhoz is, hogy addigi lehúzó oldalunkat átminősítve elkezdjük energiáinkat végre JÓ dolgok teremtésére használni. (Energia alatt értve itt a szavakat, gondolatokat és érzéseket is.) Az igazi varázserő ugyanis ezzel kerül vissza a kezünkbe! Hiszen a Kígyótartó a kézzel fogható gyógyító és varázserő beavató csillagképe – nemhiába titkolták el évezredeken át.

December 27-28. napjaiban érdemes kicsit jobban magunkra figyelni. Elcsendesedni, az egész évet kipihenni és összegezni.

A mérgektől megszabadulni! Bent is, kint is.

A szövetségeseidet ha kell újragondolni. Ehhez segítség a meditációban való intenzívebb elmélyülés. Mert ha isteni éneddel kapcsolódsz a szövetségesek terén is segíthet neked. De kiváló pillanat egy misztikus könyvben, egy titokzatos nagy beszélgetésben, egy nagy ölelésben, egy szerelmes csókban való varázslatos feloldódásra is. Érdemes titokkutatásra fordítani, mert nagy áttörés várható ebben is. Érdemes a KÉPZELŐ ERŐVEL tudatosabban dolgozni, több energiát belefektetni bátrabban és a nagy álmokat behívni, újra álmodni. Akár azt is, amit rég elfeledtél vagy eltemettél magadban …

Forrás Csillag Titkok

Megerősítés: Spirituális fejlődés!

Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot.

Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.

Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed.

Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog.

Close