Március 17. vasárnap: Karmikus leckék, a múlt terhei összedőlnek, mint egy kártyavár. Újraépíts fel mindent!

Elillan minden rossz, és a régi fájdalom is tova száll. Most átváltja a múlt negatívját a jövőkép pozitív ígérete, álma, és varázsa.

Hinned kell benne, akkor könnyebben megvalósul, ennyire egyszerű.

S, amit gondolsz magadról, világról az valósul meg, és lesz úrrá az életeden. Ha jót és pozitívot kívánsz, generálsz a tudatoddal, akkor az kerül megvalósulásra, és teljesül be. Ha mindig negatív gondolatokkal bombázod az agyadat és aggodalmaskodsz, akkor nyilván ez a hullám lesz úrrá az életeden, szellemeden, és ez ér célba. (mint egy rossz program) Mint egy rosszul irányzott célbalövés, nem 10-es lesz céltáblán a találat, hanem nyilván mellé trafálsz, sőt még a táblát sem sikerül eltalálni! De, ha megfelelően kiválasztod a célpontot, van megfelelő vágyad, akkor könnyen eltalálhatod azt a bizonyos 10-est, tehát a körközepét, ez lehet úgynevezett: “nonplusultra” az életedre nézve. Tehát a boldogság, a lelki béke megtalál, s, mindaz, amit igazán szeretnél, amire vágysz! Amit be szeretnél vonzani, ott lesz – ismerd fel eljövetelét. Légy éber, és kommunikáld a külvilág felé azt amit el akarsz érni – képzeld el jóérzéssel. Ne a külvilág legyen a mérvadó, ki mit gondol és közvetít feléd, hanem mindig a saját magad önvalód, aminek meg akarj felelni. Hiszen mi magunk döntjük le az álmainkat, ezért csak és kizárólag mi magunk tudjuk felépíteni azt! Sosem más, esetleg valaki segítheti, jobbkezet nyújthat, és kihúzhat egy negatív energiakörből, de az oroszlánrész mindig a Tiéd, EGYEDÜL.

Megerősítő áldás: Kövesd az álmaidat!

Gondolkozz el azon, hogy a szíved mélyén mire vágysz. Rendezd át az időbeosztásodat, hogy számodra valóban értelmes módon töltsd az idődet.

Időnként nehezen ismerjük fel, hogy mire vágyunk valójában. Ide-oda rángatnak bennünket a külső hatások és a személyes félelmek, amelyek mind azt követelik: “Figyelj rám!” Várunk egy szabad pillanatra, amelyet az álmainknak, a céljainknak és a törekvéseinknek szentelhetünk. Mégis úgy tűnik, hogy ez a pillanat sosem jön el.

A tündérek arra kérnek, hogy vedd kézbe az időbeosztásodat. Először is azt kérik, gondolkozz el azon, hogy a szíved mélyén mire vágysz.

Írd fel magadnak, hogy mi az öt legfontosabb dolog az életedben. Azután írj egy időbeosztást – tintával – úgy, hogy a szükséges időt e tevékenységekkel töltsd. Nem fontos, hogy pontosan mit teszel ezekben az időpontokban; az a legfontosabb, hogy időt és energiát fordítasz azokra a dolgokra, amelyek boldoggá és elégedetté tesznek.

A legjobbat érdemlem. Kézbe veszem az időbeosztásomat és az életemet.

Légy őszinte magadhoz!

Ez a kártya azt jelzi, hogy elrejted a valódi érzéseidet, és nem vagy őszinte valami fontos témával kapcsolatban.

A tündérek arra buzdítanak, hogy valld be magadnak a valódi érzéseidet.

Úgy érzed, megrekedtél egy kellemetlen helyzetben, Depressziós vagy? Kimerültél? Esetleg dühös vagy ingerült vagy? E tünetek akkor jelentkeznek, amikor nem vagyunk őszinték magunkhoz. Talán úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy őszinte légy magadhoz, és nincs választásod.

Ez a kártya nem arra kér, hogy gyökeresen változtass meg dolgokat az életedben, vagy szembeszállj valakivel. Arra viszont ösztönöz, hogy valld be magadnak a valódi érzéseidet.

Könnyen kapcsolatba kerülhetünk a valódi érzéseinkkel úgy, hogy kimegyünk, és csendben beszélgetésbe elegyedünk a virágok, fák és füvek között élő tündérekkel. Ha még nem vagy képes látni vagy hallani a tündéreket, gondolatban akkor is mondj el nekik mindent, amiről mostanában gondolkozol, és amit érzel és tapasztalsz. Kérd őket, hogy segítsenek kapcsolatba kerülni a legmélyebb érzéseiddel.

A tündérek szívesen tartanak tükröt nekünk, hogy megláthassuk és bevallhassuk az igazságot.

Biztonságos számomra, ha őszinte vagyok magamhoz és másokhoz. Szeretettel mondom ki az igazságot.

Close