2020. április 8.: Testi-lelki-szellemi átminősülés

Rendező Telihold

Már most gyönyörű a Hold, de csak szerda hajnalra (április 8. 4:35) kerekedik ki teljesen. A tavasz első Teliholdja segít a külső-belső rendezésen, ami a jelenlegi helyzetben abszolút hatalmas támogatás a Teremtőtől. A Hold ugyanis a Szűz jövőbe induló lábánál áll kiteljesedésekor, amiben ott a tiszta jövő lehetősége, egy olyan jövőé, ami már megfelel az égi minőségeknek, nincs benne lehúzó, karmikus. A Szűz jövő lába ugyanis az isteni magasságok felé indít. A Nap pedig a Halak csillagaiban ragyog, vagyis a befelé fordulással, a belsőnkre való rálátás által kiderülhet melyek azok a dolgok amik még nincsenek elrendezve önmagunkban, amivel szintet tudunk lépni, hogy megalapozzuk az új jövőt. Benne van tehát az üzenet ebben a Teliholdban, hogy ha valamit megértesz a lelked mélyén, leginkább azt, hogy miért is vagy abban a helyzetben amiben, azzal elindítod az újat, ami kivezet.

És ha belegondolunk pont ilyen időket élünk jelenleg a mindennapjainkban. Beszorultunk otthonunkba, hogy megálljunk (amit a Halak analógiája abszolút jól leír), rendezzünk, összegezzünk, átminősüljünk. A Nap a Cet és Eridanusz energiamezejében is áll jelenleg, vagyis most tényleg az adja a megoldást, ha bekukkantunk saját lelkivilágunkba és összegezzük az eddigieket. Akkor megkaphatjuk a válasz arra, hogy miért is jutottunk ebbe a helyzetbe, mi az amin változtatni kell, hogy jobb jövő induljon el (Hold Szűz jövő lábánál). Most benne vagyunk a Cet gyomrában, ahol lehetőségünk van test-lélek-szellem szintjén átminősülni, vagyis átgondolni, hogy az anyagi világunkban, az érzéseink és gondolataink terén min kéne változtatni. Mert ami eddig volt, az nem működőképes már. De mi is az új irány?

Érdemes tehát ma úgy menni az álmok birodalmába, hogy számot vetünk, mert így célirányos üzenetet kapunk a jövő felé lépés terén. Bármit is álmodsz, érzékelsz éjszaka, érdemes leírni, feljegyezni, ’titkos’ üzenetek lehetnek benne. Tóth Gabriella Csillagtenger

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X