2023.11.04. szombat: Mágikus 10 Milliószoros teremtő nap, áldás kísérje az utadat, és teremtő erődet!

A Tibeti hagyományok alapján minden évnek vagy 4 erőkapuja, ahol Bud(h)a révén Teremtő kapuk nyílnak a Földi Világunkba.

A mai napon az idei év 4. 10 milliószoros Teremtő napján vagyunk, mely a Tibeti hagyományok szerint Buddha Mennybemenetelének ünnepe.

A legenda szerint Buddha köszönetet mondott édesanyjának, mert megszabadította őt a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától. Mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért, és tanította az embereket.
Miben is áll egy ilyen Teremtő nap?

Abban, hogy mindaz ami ma megnyilvánul az Életedben, legyen az gondolat, szó, tett az nagyobb energiát kap az Univerzumon keresztül. … és az Univerzum nem szelektál: mindent felerősít, legyen az fény vagy árnyék Benned és a Világban.

11.04-én a Kozmikus térben a komoly szellemi erők mozognak:

Az Uránusz és a Merkúr kapcsolódása révén sok szellemi üzenetváltásban lehet részünk a magasabb szférákkal.
A fizikai Világunkban pedig az emberi kapcsolatainkban élhetjük meg a „váratlan” megnyilvánulásokat, beszélgetéseket, információkat, illetve olyan gondolatok, mondatok törhetnek fel, melyek megértésül és Útmutatóul is szolgálhatnak.

Napunk és a Jupiter kapcsolódása révén most magasabb szintű rálátások „villanhatnak meg” előttünk, új megoldások jelenhetnek meg Bennünk vagy a Környezetünk által. … és jó ha tudod, hogy Jupiter révén a Jövő irányába is kapuk nyílnak.

A Hold és Plútó kapcsolódása révén a Lélek olyan felismeréseket élhet meg, melyben felismerheti: miben kell Újjászületnie, új szinten működnie.

És hogy teljességgé váljon az Kozmosz erőtere: a Vénusz és Neptunusz kapcsolódása révén a mostani napokban a Szívkapu is nyitva van és a Lélek-óceán mélyéről mozgatja a Lelkünk húrjait, felszínre hozva Lelkünk mélyének fájdalmait, vágyait.
A magasabb világok kérdése:
Drága Lélek hol vagy Otthon az Életedben?

Mi az, amit be kéne építeni az Életedbe, hogy megtaláld a helyed a Világodban?
A Mai 10 milliószoros Teremtő Napon figyeljünk oda a „váratlan, hirtelen” gondolatokra, megértésekre, beszélgetésekre.

Forrás Esztergomi Gréta

Megerősítő forrás: Bethany áldása.

Ha gondoskodsz magadról, az mindenkinek a javára válik. Lepd meg magad valamilyen kényeztető kezeléssel, például egy lazító masszázzsal, lábápolással, vagy vegyél egy finom tengeri sós fürdőt.

Adakozó lélek vagy, és Isten ezért nagyon szeret téged. Most itt az ideje, hogy magadnak adja. Segítek, hogy lelkileg ráhangolódj a testi pihenésre. Láthatod tehát, hogy a pihenés is lehet hasznos tevékenység.
Minél inkább megengeded nekem és a többi angyalnak, hogy adjunk neked, annál inkább képes leszel te is másoknak adni. A lelked pihenésre és kikapcsolódásra szomjazik, és mi meghallgattuk a kérésedet.

Fáradhatatlanul dolgoztál, és képviselted mások érdekeit. Most eljött a te időd. Mennyei utasításunk így szól: Gondoskodj jól magadról, és ne hanyagold el ennek feltételeit. Ezáltal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, és ez életed során mások javára is válik majd.

 

Close