2023-as év vége Misztikuma és angyali üzenete: Mélylélek kapui megnyílnak!

Ahogy Életben is érezni lehet ahogy váltáshoz érkeztünk, úgy az évváltás is valahogy láthatóan vagy láthatatlanul, de átszínezi az Életünket.

Most ahogy búcsúzik a 2023-as év és érkezik a 2024-es érezhetően egy Váltást hoz a Világban.

Egy biztos: Naprendszerünk égitestei komoly lépéseket tesznek: csillagtereket váltanak majd, ami itt a Földi világunkban is komoly változásokat manifesztálnak. … ezáltal a 2024 hozni is fogja a MEGLEPETÉSEKET.

No de most még 2023 év végén járunk. Figyelembe véve a VÁLTÁS kapuit érdemes az év végi napokat SZÁMVETÉSSEL zárni:

A Napunk 12.19-től a Neptunusszal való kapcsolódása révén olyan kapukat nyit meg, melyben a mélylélek toppan be a mindennapjainkba. Azaz hidd el ahogy Te is, Mások is érzékenyek lesznek/leszünk.

12.24-ig érdemes az Élet forgataga közben időt és teret adni a BELSŐ VILÁGUNKNAK is: Mi morajlik benne? … Azok, akik a Lélek dolgait kizárják az Életükből, azok is megélik majd ezeket a napokat, csak nem fogják érteni és felismerni, hogy mitől is olyan érzékenyek bizonyos helyzetekben.

Legimpulzívabb napok a 12.22.-12.23. lesznek, amikor is Napunk a visszafele haladó Merkúrral „találkozik” az égbolton a Nyilas csillagkép erőterében, ott is a Nyíl hegye felett.
Kedves Vándor … ez az időszak tökéletes időzítés arra, hogy rég elfeledett dolgaid elővedd, Önmagadban vagy az érintettekkel újra átbeszéljétek. … Vedd észre, mik azok dolgok, amit ott és akkor még nem értettél meg. … és most van itt az idő arra is, hogy ÚJ IRÁNYOKAT adj a helyzetnek.

Olyan ez, mint amikor a kapitány elemzi a hajóutat. Felismeri hol, mit nem vett észre, hogy amikor legközelebb arra jár vagy hasonló helyzetbe kerül, akkor hogyan kormányozná a hajót. … Kedves Kapitány, … MERRE, HOGYAN VEZETNÉD A HAJÓD?
Miért kapunk most ezekre a gondolatokra időt az Univerzumtól? … Mert amikor 2024-ben mozgásban lesz minden, akkor az itt felismert TUDÁSSAL felvértezve tudsz majd reagálni a helyzetekre.

Napunk 12.28-án éri el a Nyilas csillagkép koronáját!

A Jupiterrel és Lilith-tel való kapcsolódása révén felteszi a PONTOT a MONDAT – és a 2023-as év – végére. Ugyanezen a napon Holdunk a Plútóval néz szembe, miközben a Múlt és a Jövő kaput nyitja meg.

2023 évet így nagy LELKI FELISMERÉSEKKEL zárhatjuk: Teljességében láthatod és érzékelheted, hogy hol vannak a gyengeségeid, hol vagy sérülékeny és miben kell fejlődnöd 2024-ben. Persze mindezt akkor, ha adsz erre időt Magadnak. … Kedves Kapitány, javaslom írd fel ezeket a GONDOLATOKAT, jól fognak jönni 2024-ben.

Tiszta Igaz Fény világítsa be az Utad!

Forrás: Esztergomi Gréta

Megerősítés: Pozitív hozzáállás, hit és optimizmus!

A bőség angyalainak áldása.

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe. Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat. Ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy Isten és az univerzum támogat téged.

Az aggodalmad az egyetlen akadály. Egy apró változtatás – egy kicsivel több hit – pozitív változást jelenthet a bőség áradásában. Imádkozz segítségért, hogy az aggodalmak eltűnjenek, és optimizmus lépjen a helyükbe.

A pozitív hozzáállás igen hasznos, ha célunk a nagyobb bőség.

A pénz nem más, mint energia, és mi ezt az energiát szeretnénk magunkhoz vonzani. Ahogy természetesen ódzkodunk attól, hogy negatív emberekkel töltsük az időnket, a pénz is inkább a pozitív emberekhez csatlakozik. Ugyanez igaz a bőség minden más formájára. Ha például szeretnél egészségben bővelkedni, és pozitívan beszélsz és gondolkodsz az egészségedről, az sokkal hatásosabb, mint a negatív hozzáállás.

A pozitív szavak és gondolatok mögötti energia minden helyzetet kedvezően alakít.

Close