2023. augusztus 16.: Saját, belső: Egy gyönyörű teremtő Újhold.

Bőségtudat.

Nemcsak Újhold születik, még Vénusszal együttállásban történik hozzá Uránusz kvadrátjával.

Ebben egy igazi lélekből, szerelemből teremtéssel való kiemelkedés lehetősége rejlik.

Hajnalban volt egzakt a Nap-Uránusz kvadrátja – 2023. augusztus 16. 4:33 – majd az Újholddal majdnem teljesen egyidőben – 2023. augusztus 16. 11:38 – történik a Hold-Uránusz kvadrátja is – 2023. augusztus 16. 11:04.

A Nap-Uránusz kvadrátja lezárja azt az összhatást ami Vénusz-Uránusz kvadrátjával kezdődött, majd a Vénusz-Nap együttállásával teljesedett ki. Mivel megérkezett a végére a Hold is és Újhold születik, itt megint valami elindulás is van. Ebben a folyamatban megérezhetted és megélhetted a szerelemmel teremtés erejét, azt az erőt, amivel az élet teremtődik, amely nem más mint saját belső isteni erőd.

Ha erre ráéreztél, akkor erre abszolút tudatosan tudsz továbblépni, hiszen az Újhold Vénusszal való együttállása az Oroszlán csillagkép fejében teljesedett ki. És mivel a Kos teste-Bika testében vándorló Uránusszal állnak kvadrátban, ezzel új, magasabb szintre tudod emelni teremtéseidet, vagyis életed színvonalát, mert már tudod, hogy képes vagy.
Tóth Gabriella Csillagtenger (forrás)

A bőség angyalainak áldása.

Ha úgy gondolsz a bőségre, mint olyasvalamire, ami a jövőben vár rád, akkor mindig legalább egy napra lesz tőled. Lásd a bőséget, érezd, gondolj rá, beszélj róla úgy, mintha már a jelen pillanatban is a tiéd lenne, és akkor meg fogod tapasztalni.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meghallgatták a bőséggel kapcsolatos imáidat. Most segítenek neked abban, hogy optimistán gondolkodj és erősen higgy a bőségben, ami hatékony módja a manifesztációnak.
Ez a lap azt is jelezheti, hogy aggodalmaskodsz, pesszimistán gondolkodsz vagy ellenérzéseket táplálsz az anyagiakkal kapcsolatban. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy gyakran panaszkodsz a pénz miatt. E tudattalan szokásod blokkolja a bőség feléd áramlását.

A bőségtudat azt jelenti, hogy olyan szavakat választasz, amelyek megerősítik azt, amire vágysz, ahelyett hogy azt erősítenék meg, amire nem vágysz. Beszélj a bőségről, gondolj rá, érezd, mintha máris a tiéd lenne.
Ha a szavaiddal azt erősíted, hogy jelenleg bőségben élsz, a való világban is hamarosan megtapasztalod a bőséget. Vagyis a bőség először a gondolataidban jelenik meg, szavak és érzések formájában, aztán ez az energia manifesztálódik számodra felismerhető formában.

Ez a lap tehát erőteljes emlékeztető, hogy csak pozitív szavakat használj a pénzzel és a támogatás vagy ellátás más forrásaival kapcsolatos beszélgetésekben. isteni erőd éledése.

Close