2023. július 22.: Felismerések ideje, önmagunkra való rálátás.

A Nap-Plútó szembenállás ereje.

A Nap a Rák csillagkép megnyíló ágánál áll, ott, ahol önmagunk isteni énjére elsődlegesen tudatosodunk.

Belül, mélyen, mert a Rák megnyíló ága az ekliptika alatt van, ezáltal annak ellenére, hogy ekliptikus, tehát hétköznapi, mégsem tudatos. De a Nap most rávilágít erre, ami a Plútóval szembenállásban teljesedik ki a Nyilas íjat ellövő kezénél áll. Ott, ahol a Nyilas már tudja, hogy benne van a fény. Itt tehát az önmagam fényére való tudatosodás (Nap a Rák megnyílónál) és ennek elindítása történik (Plútó a Nyilas íjat ellövő kezénél, ahol már útnak is indítom fényem), és ez visszavonhatatlanul, mert amit Plútó csinál, azzal teljesen átír. Ráadásul egyidőben a Mars-Szaturnusz szembenállással, ahol szintén az önmagamra való tudatosodás van, csak másban, de mégis nagyon összeér a kettő, ezáltal még nagyobb figyelmet fordítva minderre a folyamatra. Itt viszont Szaturnusz dolgozik, ezzel kőbe vés, vagyis megtörténté teszi. Érzed benne, hogy mekkora dolog történik most?

És mindez rendszerszinten, hiszen a Nap a Naprendszer közepe, a központi csillag, a Plútó a Naprendszer széle, a kozmikus energiánk. Az ő kettősükben, szembenállásukban tehát benne van földi és isteni létünk egyszerre, hiszen a nagy égi kupola, a nagy csillagtenger ami ránk borul, egyszerre tartalmazza a földi és a kozmikus világot, mert a felettünk fénylő csillagok túlmutatnak a láthatón, hiszen több csillag is dimenziókon átívelve küldi ide fényét. Tehát sokkal-sokkal több van felettünk, körülöttünk, mint amit látunk, vagy el tudunk képzelni. Ez nagyon messzire mutató energetika, és ezt képviseli Plútó a hétköznapokban bolygóként. Tehát egy Nap-Plútó szembenállásban itt van a földi lét (Nap) és a kozmikus lét (Plútó) és hozzá az önmagam fényére való tudatosodás, hogy itt vagyok isteniként a földi világban A Rák megnyílója ezt nyitja meg, a Nyilas íjat ellövő kezével pedig erre tudatosodsz, de már úgy, hogy ezt innentől így is működteted. Vagyis rá tudsz lépni saját fényutadra.

Két ilyen szembenállás dobban egyszerre, a Mars-Szaturnusz, ahol szintén önmagadra való tudatosodás van, de mégis kicsit másképp, ahogy az Oroszlán-Vízöntő csillagképeit kötik össze, valamint a mögöttük rejlő extra üzenet, ami még messzebbre visz, valamint a Nap-Plútó szembenállása, ahol a belső fény villan fel mégis dimenziókat köt össze. Két ilyen nagyon erős impulzív energiával, de mindkettőben a fényre tudatosodással, és mindezt egyidőben. Egyedül a Szaturnusz aki ebben a két hatásban egy visszafogottabb erő, de a Nap, a Mars, és a Plútó is abszolút erőt képviselnek, ráadásul Plútó még kozmikus erőt is ad hozzá. Cselekvő erők, dinamizmus van bennük, Szaturnusz visszafogottsága csendesíti le talán kicsit a Marsot.
Vagyis ez itt most történik, nem tud nem történni, miközben most volt az Újhold a Polluxnál, a Merkúr-Jupiter kvadrátja a DSC-en, ahol az isteni énünk tudatosodott és jön még az Uránusz az eredeti teremtő elv, aki megteremti a titánokat, az élet kezdetét itt a földi síkon.

A Merkúr-Uránusz kvadrátról még majd írok, valamint a Vénusz fordulása lesz nagyon fontos… És ezek mind-mind egyszerre, itt nagyon-nagyon mozdulnak az energiák, nagyon segítenek minket az önmagunkra való rátalálásban. És ahogy ezeket így felismered magadban a hétköznapok tettein keresztül, úgy fog változni életed és mindazt a csodát, ami eddig is körülvett, és itt most a földi létre gondolok, elkezded majd meglátni és megélni annak teljességében, kezdve önmagaddal.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Kérj, hogy kaphass!

A bőség angyalainak áldása.

Isten és az angyalok csak akkor tudnak a segítségedre sietni, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy elfogadod a segítséget, ami kéréssel kezdődik. Nem számít, hogyan kéred Isten segítségét, csak az a fontos, hogy megtedd. Ugyanígy az embereket is világosan meg kell kérned rá, hogy támogassanak.
Kértél már segítséget a jelenlegi helyzeted megoldásához? Ez a lap kedvesen figyelmezettet, hogy az Ég csak akkor siethet a segítségedre, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy segítséget kérsz, és el is fogadod.

Isten számtalan csodálatos adománya közül a szabad akarat az egyik legnagyobb ajándék. Ne feledd: ahhoz, hogy Isten és az angyalok segíthessenek abban, hogy a vágyott bőség megjelenjen az életedben, kérned kell.

Close