2024-es év 10 Milliószoros Teremtő napjai: A tudás hatalom – élj vele!

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk – méghozzá tízmilliószoros erővel.

Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

A tízmilliószoros napok Buddha szent ünnepei, amikor a tibetiek hite szerint minden gondolat, cselekedet, szándék tízmilliószoros erővel hat. Ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy bevonzzuk a jót, és valódi esélyt adjunk az álmaink megvalósulásának.

Az áldás visszaszáll rád!

Ezeken a szent, teremtő napokon ki tudunk lépni abból a gondolati, érzelmi sémából, ami meghatározza a jelenünket, és új, pozitívabb irányultsággal megteremtsük, bevonzzuk a szebb jövőt.

A pozitív tettek, jócselekedetek hatása visszairányul ránk, és ezekben a napokban ez hatványozottan igaz: ha jót teszel mással, annak az áldása megsokszorozódva száll vissza rád!

Az első tízmilliószoros nap: február 24-én, szombaton

A második tízmilliószoros nap: május 23-án, csütörtökön

A harmadik tízmilliószoros nap: július 9-én, kedden

A negyedik tízmilliószoros nap: október 23-án, szerdán

A tibetiek a négy dharmacsakra ünnepen Buddha életéhez kapcsolódó legfontosabb eseményekre emlékeznek, melyek a következők:

Az év első holdhónapjának 15. napján rendezik a tibetiek a Chötrül Düchen, a Csodák, illetve a vajmécsesek ünnepét. 2024. február 24-én vajból készült mécseseket, apró gyertyákat gyújtanak, és Buddha csodatévő tetteit idézik fel.

A negyedik holdhónap 15. napján rendezik a Saka Dawa Düchen, vagyis magyarra fordítva A születés, a megvilágosodás, a halál évfordulóját. 2024-ben ez a nap május 23-ára esik, és ezen a napon Buddha születésnapját ünneplik meg, valamit azt a jeles eseményt, amikor Sziddhárta herceg 35 évesen megvilágosodott, és megszabadult földi szenvedéseitől.

A hatodik holdhónap 4. napja a Chokhör Düchen, amely magyarul Imakerék ünnepének fordítható. 2024. július 9-én Buddha első szent beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékeznek a hívek. A legenda szerint Buddhát az istenek kérték fel az emberek tanítására.
A kilencedik holdhónap 22. napján (2024. október 23.) rendezik a Lhabab Düchent, amely a Mennybemenetel ünnepét. A legenda szerint Buddha köszönetet mondott édesanyjának, mert megszabadította őt a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától. Mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért, és tanította az embereket.

Forrás Thoma IzabellaThoma Izabella

Megerősítő áldás: Nézz magadba!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Külső forrásokon keresztül próbáltál megelégedést találni, mint például anyagi javakon vagy kapcsolatokon keresztül. Emellett segítséget is vársz másoktól.

A tündérek arra kérnek, hogy magadban keresd a válaszokat, amelyekre szükséged van.

Időnként, amikor üresnek érezzük magunkat, az első reakciónk az, hogy megpróbáljuk ezt az űrt valaminek vagy valakinek a megszerzésével betölteni. Abba a csapdába eshetünk, hogy azt gondoljuk:

“Akkor leszek boldog, ha enyém lesz /egy új szerető, egy magasabb képzettség, egy jobb ruhatár stb.).”

Az új szerzemény birtokában viszont csak egy kis ideig érzel elégedettséget.

A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a valódi elégedettség egyetlen forrása abból ered, ha kapcsolatba lépünk a bennünk élő Lélekkel. Beszélgess magadban a Teremtőddel, és érezd, hogy isteni szeretet tölt el.

Ugyanez igaz arra is, ha külső tekintélyeknél keresel választ. Semmi rossz nincs abban, ha bölcs barátoktól kérsz tanácsot, különösen akkor, ha a tanácsuk visszatükrözi azt, amiről tudod, hogy igaz. De talán megoldásokat kértél a barátaidtól, a tanítóidtól vagy médiumoktól, és úgy érzed, összezavarnak az egymásnak ellentmondó tanácsok. Tehát ha mindenki más megoldást javasol, akkor el kell töprengened azon, hogy mit tanácsol a belső vezetőd.

Megerősítés: Már most is hatalmas szépség és fény van bennem. Az Univerzum összes tudásából merítek.

Close