2024. január 1. hétfő – A nyolcas szám mágikus ereje.

A 8-AS SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Ideje előre lépned! Kemény munkádnak végre a gyümölcsét is élvezheted.

Azzal, hogy egész múlt évben figyeltél önmagadra elérted, hogy ebben az évben cselekedhess. És ha teszel valamit, gondolkodj nagyban! Miket szeretsz csinálni?

Figyelj oda a belső késztetésekre, azokra a dolgokra, amik izgalomba hoznak, melyek motiválnak. Hallgass az ösztöneidre! Úgy fogod érezni ebben az évben, hogy többre vagy képes, többre vágysz és több akarsz lenni. Ez egy nagyon jó dolog! Mik azok a dolgok, melyek boldoggá tettek, de félreraktad, elhalasztottad őket? Ne halogass tovább.

Éld az életed úgy, hogy teljesnek érezd magad! Kövesd az álmaidat, és merj kockázatot vállalni! Ha úgy érzed, valami visszatart, az azért van, mert visszafogod önmagad, és a saját magadról kialakított képet. Ebben az évben kihasználhatod az erőd, a vezetői képességeidet, és ez az anyagiak terén is bőséget hoz majd a számodra.

 

Ez az év sok kihívást tartogat, de ez csak annyit jelent, hogy jobban ki fogod tudni használni a képességeidet. Ha a párkapcsolatodban, vagy a munkahelyeden kell kicsit erőt fitogtatni, ne ijedj meg magadtól, mert nincs azzal semmi baj, hogy erős vagy.

Mindig kérdezd meg magadtól, hogy mit akarsz, és cselekedj e szerint!

8-as személyes év: Gyökeres változáson esel át!

2024-es év számos lehetőséget hoz az átalakulásra és az újjászületésre. Elkezded a metamorfózis folyamatát, mint a hernyó, ami bebábozódik, hogy aztán pillangóvá váljon. Rá fogsz jönni, hogy el kell engedned azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged az életben. Időnként úgy érezheted, hogy minden szétesik körülötted, de meg kell őrizned a pozitív gondolkodásodat, és el kell fogadnod a változást.

Ezek a dolgok azért történnek, hogy helyet adjanak a bőségnek, ami hamarosan belép az életedbe. Bár az átalakulás időnként fájdalmas lehet, hosszú távon meghozza a gyümölcsét. Több szerencséd lesz a pénzügyeiddel, ezért ez egy jó év lesz a befektetésekhez.

Képes leszel javítani a kapcsolataidon és a pénzhez való viszonyodon, és ez az új gondolkodásmód több pénzügyi sikert fog vonzani.

Felfedezed a hála valódi erejét, és sokkal inkább összhangba kerülsz a valódi szükségleteiddel.

Close