Angyali üdvözlet: Kapu nyílik a szabadság felé

A Nap és a Szaturnusz teljességre törekvő égi kapcsolódása még átjárja a következő napjainkat is.

A Szaturnusz a lényegre fókuszálás mestere, a lényeg pedig az Itt és Most, a Jelen pillanat.

A Nap a cselekvő énünk, a világos rálátás, a középpont.
Szövetségük felhívja a figyelmet arra, hogy csak a Most-ban lehet cselekedni. Csak a most-ban lehet változtatni. Mindegy mi volt a múltban, mindegy mi lesz a jövőben, csak az számít, hogy itt és most mit teszek, mit gondolok. Hogyan vagyok jelen abban, ami megmutatkozik a pillanatban?
A Jelen az egyetlen kapu a Szabadsághoz.
Megjelenik a napokban az önuralom, önfegyelem kérdése, melyre azért van szükség, hogy ne engedjünk utat az elméből jövő önkorlátozó mintázatoknak. Válasszuk az itt és most szabadságát. Fegyelmezzük a hamisat, hogy az igaz szabad utat találjon.
Bármi is jelenik meg a külvilág vetítővásznán fókuszáljunk a Fényre, a belső Középpontunkra, törhetetlenül, fáradhatatlanul.
Vénusz-Uránusz emelő kapcsolódása:
a bennünk lévő termékeny erők és a valódi harmónia felszabadítását célozza meg.
Kimozdíthat, pontosabban felrázhat mindabból, amiről azt hittük, hogy békét, harmóniát, biztonságot ad, de valójában egy terméketlen állapotban tartott, és lehetőséget ad arra, hogy megnyissuk magunkat a tiszta örömre, a felszabadult szerelem állapotára, hogy működtessük a bennünk lévő kreatív energiákat.

A kapcsolatok, a női energiák, a termékeny erők tisztulása, felszabadítása, megújulása zajlik, feloldódhatnak a blokkok ott, ahol nem áramlott szabadon az energia, és így lehetőségünk nyílik képzelt korlátjainkon túlra tekinteni, a bennünk lévő valódi szabadság végtelen dimenziói felé.
Botos Orsolya

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!