Angyaltarot üzenete: Válassz a lapok közül egyet és kiderül mit rejtenek számodra!

Gondolj egy megoldandó feladatodra, és Húzz a lapok közül, megkapod a legmegfelelőbb választ rá.

Első lap: Nyári álom

Nyáron mindent megkapsz, amit kérsz.
Azért húztad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, mikor válnak valóra a vágyaid.
Ez a lap azt a megnyugtatást fejezi ki, hogy kívánságaid meghallgatásra találtak, és isteni időzítés készíti elő az utat, hogy megválaszolt imáid a tökéletes pillanatban érkezzenek el hozzád.

Ebben az esetben álmaid nyáron fognak teljes mértékben megvalósulni.

Második lap: Bőség

Kifejezésre juttattál életeden egy új bőségérzést. Minden pénzügyi akadályt sikeresen eltávolítottál, és most megnövekedett jómódban élsz. Gratulálok!
A pénzügyeid egy magasabb szintre kerülnek. Nagyobb bőségért imádkoztál, és nagyobb jómódot képzeltél el. Pozitív gondolataid és vágyaid eredményeként beköszöntött életedbe a gazdagság. Ez a szerencse nem csupán a pénzre vonatkozik, hanem arra is, hogy személyes és szakmai életedben több lehetőség jelenik meg.
Az angyalok, akik rendkívül jól értenek a vágyak látható formában történő megjelenítéséhez, azt tanácsolják, hogy szíved maradjon pozitív és örömteli, miközben átéled ezt a csodálatos új állapotot. Folyamatosan erősítsd meg: “Máris szívesen fogadom a jó dolgokat életemben” és “Megérdemlem a bőséget”. Ha bármikor azt tapasztalod, hogy ez a pénzáradat megszakad, kérd az angyalokat hogy segítsenek átalakítani a gondolataidat és az érzelmeidet, hogy szívesen és tudatosan fogadhasd mindazt az ajándékot, amelyet nagyon is megérdemelsz.

Megerősítés: Pénzügyileg biztonságban vagyok. Most és a jövőben minden nap a megélhetésem bőségesen biztosított.

Harmadik lap: Kívánj valamit!

Kívánj valamit az Álmok valóra válnak! Örömteli életszakasz.
Kívánj valamit! Most az álmaid és a reményeid valósággá válnak. Pénzügyi és anyagi elégtétel a jutalmad a sok-sok kemény munkáért. Az aggodalom szertefoszlik, a félelem elszáll. Az élet varázslatos.

Kérd meg angyalaidat, hogy vegyenek körül ragyogó arany fehér angyalfénnyel, amely megvéd téged mindenfajta negatív energiától, minden ártó szándéktól

Ez a Kártyalap azt jelzi hogy a nehézségen már túl vagy és egy sokkal szebb élet veszi kezdetét. Adj Hálát mindennap azért amid van és kezdj új életet szeretetben, boldogságban jólétben és egészségben.

Az Angyalok azt üzenik, minden nehézségnek Vége lesz nagyon rövid időn belül.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!