Arkangyali áldás szombat hajnalra: Tovább mélyülünk…!

Az évnek ez az időszaka a belsőről szól.

A skorpió jegyéből (október 23-november 22), mely a hétköznapok világában is a láthatatlan, a titkok világa, megérkezünk a Skorpió csillagképébe (november 24-december 22), mely életünk legmélyebb része.

A Skorpió csillagképe önmagában a mélység, az Alvilág szimbóluma, a látható világ alatti életünk birodalma, abszolút nem tudatos, mert az ollóján kívül a csillagkép szinte egésze az ekliptika, vagyis a földi utunkat szimbolizáló tengely alatt terül el, ezáltal láthatatlan számunkra. Olyan kicsit, mintha a pincébe lenne elrejtve. Megközelíthető, de le kell menni érte. Ráadásul a jelenben a csillagkép a precessziós mozgás miatt az ekliptika legmélyebb pontja felé halad, vagyis egyre mélyül. Ezáltal ide belépve, az évkör ezen szakaszán, nemcsak naponta kerülünk egy mélyebbre önmagunkba ahogy halad a Nap a Skorpió farka része felé, hanem évente mindezt egyre mélyebben.

Ez egy csodálatos utazás, melyre a fokozatosság által, ahogy a skorpió jegyével elindul október végén és egészen a téli napfordulóig tart, lehetőséget kapunk rá, hogy teljesen el tudjunk mélyülni önmagunkba ezáltal kihozzuk ebből az időszakból a legtöbbet. Ezt minden évben átéljük, de idén valahogy megint nagyon hangsúlyosan, mert a Nap és a Mars együtt halad végig. Igaz, már távolodnak egymástól, de Mars szép komótosan követi a Napot. Mikor azt hitted valamin túl vagy, Mars mutatja hol kell még áttörnöd valamit. És ott van Merkúr is, aki ugyan előttük jár, már bent a Skorpió mélyén, töri az utat, de itt fog fordulni, amellyel igazi beavatást hoz. Átmegy majd a Nyilas csillagaiba, visszafelé úton a téli napforduló pontján és pillanatában egyesül a Nappal, aztán visszalép a Skorpió farkába, ahol újra együtt áll majd a Marssal. Ezzel a hétköznapokon túlmutató tanítást is hoz, a tudatos ember útjában rejlő összes titkot feltárja.

Lesz itt tehát tanítás bőven. A mélység és vele a fény most nagyon mutatja magát, ami így nagyon sok mindenre ad lehetőséget. Merkúr útja miatt idén mintha felkapcsolódna a barlangban a fény. Vagyis lehetőséget kapunk arra, hogy felismerjük a sötét és félelem közti különbséget, rájöjjünk arra, hogy amennyire ismerjük saját sötét részünket (ő az isteni), úgy látjuk és éljük a külvilágunkat.

Ez az igazi mágia. Nem is sejtjük mekkora erő van ebben az időszakban a jelent, a jövőt és az emberiség távolabbi jövőjét tekintve is.

Hogy mit és hogyan tegyünk, mire figyeljünk? Erről tartok egy előadást hamarosan, mert ezt leírni nem lehet. Ezen az előadáson beszélek erről az időszakról és kitekintek a 2024-es évre is, kiemelten egy olyan hatásra, mely csak 2024-ben él, de jövőnket alapjaiban meghatározó energia. És ez nem a Jupiter-Uránusz együttállása, mely szintén egy hasonló hatás. Mindebből már érezhető, hogy nagyon fontos év előtt állunk, mely igazi mérföldkő is egyben. Aki szeretné összefüggéseiben érteni mi zajlik, miben vagyunk, hogyan tudja kihozni ebből az időszakból a legtöbbet, szeretettel várom. A részleteket hamarosan közzé teszem.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Kérj, hogy kaphass!

A bőség angyalainak áldása.

Isten és az angyalok csak akkor tudnak a segítségedre sietni, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy elfogadod a segítséget, ami kéréssel kezdődik. Nem számít, hogyan kéred Isten segítségét, csak az a fontos, hogy megtedd. Ugyanígy az embereket is világosan meg kell kérned rá, hogy támogassanak.

Kértél már segítséget a jelenlegi helyzeted megoldásához? Ez a lap kedvesen figyelmezettet, hogy az Ég csak akkor siethet a segítségedre, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy segítséget kérsz, és el is fogadod. Isten számtalan csodálatos adománya közül a szabad akarat az egyik legnagyobb ajándék.

Ne feledd: ahhoz, hogy Isten és az angyalok segíthessenek abban, hogy a vágyott bőség megjelenjen az életedben, kérned kell.

Close