Arkangyali áldás vasárnap reggelre: Jégkirálynő, jegelt életek, tétlenség, meghatalmazás.

Szövetséges.

A Jégkirálynő azért bukkant fel, hogy a saját érdekedben megakadályozzon a további tevékenységedben. Tedd el az ötleteidet máskorra.

Halaszd őket későbbre, amikor majd nagyobb hasznukat veheted.

A Jégkirálynő birodalmában a tétlenség az úr, és most legalább végiggondolhatod, hol tartasz, és újragondolhatod, mik a legfontosabb céljaid.

Nem minden tervedet valósíthatod meg ebben a pillanatban.

 

Később sokkal nagyobb hasznodra lesznek. Ne légy türelmetlen, ne akarj túl gyorsan célba jutni. Meglátod, ha áttelelsz a Jégkirálynővel, utána egy sokkal jobb, nemesebb cél tárul fel előtted.

Az is lehet, hogy túl sok dologgal foglalkozol egyszerre. Ez most egy nagyszerű lehetőség arra, kiválaszt a legfontosabbat, többit pedig bízd a Jégkirálynőre. Ő majd jegeli őket. Tudni fogja, mikor kell újra elővenni és felolvasztani őket.

Kihívó:

Kihívó félként a Jégkirálynő a birtoklás kérdését feszegeti.

 

Te tényleg azt hiszed, hogy bármit is birtokolhatsz ezen a világon?  Vannak saját ötleteink? Vagy egyszerűen csak rátettük a kezüket bizonyos dolgokra, amelyekről azt hisszük, hogy jogunk van hozzájuk? Hiszen még az ötleteket, az inspirációt is a Lélektől kapjuk, és mindnyájan osztozunk rajta a mindent átitató Isteni Tudatosság Földjén. Máskor, máshol már másoknak is eszükbe jutottak a te legzseniálisabb ötleteid… és akkor mi van?

Földi megtestesülésünk rövid ideig tart. Ha átkelünk, semmit nem viszünk magunkkal az anyagi világból.

 

 

A jégkirálynő arra kér, hogy ne ragaszkodj sem kapcsolataidhoz, sem tárgyaidhoz, sem az otthonodhoz, semmihez. Hagyd, hogy az élet menjen a maga útján.

Semmi sem állandó, minden mulandó. Ha ezt végre felismered, az élete minden megnyilvánulását egy csodának éled majd meg és nem fognak gúzsba kötni saját korlátjaid. Itt az idő, hogy megszabadulj a birtoklási vágytól és légy hálás mindenért, amivel az élet megajándékoz.

Meghatalmazás: Amit kértél, valóra válik!

A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz! Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben. Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását.

Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon.

Close