Arkangyalok üzenetei szombat hajnalra: Vezetésre születtél

Jeanne d’Arc

Angyalok és Szentek

Arra szólít az Ég, hogy vállalj vezető szerepet egy fontos ügy érdekében. Valószínűleg máris sejted, hogy vezetésre termettél, aki másokat is segítségre ösztönözhet. Még ha nem is gondolsz magadra így, bízz abban, hogy ez a kártya világos jeladás: kiválasztott lettél, erre a szerepre.

Imádkozz Istenhez, Szent Johannához meg a többi szenthez és angyalhoz, akik világos útmutatással látnak el, hogyan lehetsz a legsikeresebb vezető. Isten által vezérelt tetteid és szavaid másokat is hasznos munkálkodásra serkentenek majd.

Egy vezető akkor szolgálja a legjobban a közös ügyet, ha példát mutat. Élj hát úgy, hogy mások csodálják emberségedet és lelkierődet.

Megerősítés: Megbocsátás – Maria Magdolna

A válasz a kérdésedre az, hogy hagyj fel a nehezteléssel, ne ítélkezz és ne haragudj. Máris tudod, kinek vagy minek kell megbocsátanod, hisz azonnal ez jutott az eszedbe. Magát a tettet nem muszáj elnézni, a kártyalap mégis arra int, hogy tisztulj meg annak a haragnak a mérgeitől, amelyet valaki vagy valami iránt érzel. A haragtartás csak téged bánt, nem azt, akinek nem tudsz megbocsátani.

Csodálatos új fejezet vár rád az életben, és a megbocsátás az erre való felkészülés része. Frissítő, üdítő szeretetáradat ez, amely kívül-belül gyógyít és tisztít. Erőt, kitartást és önbecsülést ad, felszabadít, hogy önmagad lehess.

Hívd segítségül Mária Magdolnát, hogy meg tudj bocsátani, és neked is megbocsássanak. Így léphetsz csak tovább, így válnak valóra álmaid.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close