Égiek üzenete, március 9. hétfő: Mérleg Telihold + 10 Milliószoros teremtő nap

Dupla szerencse vagy átok?

Pont ezért mert ezen a napok pozitív erők uralkodnak ugyanúgy – sajnos – megjelenik a negatív erő-gondolat is. A polaritás elve alapján. Hiszen ha van világosság ott van a sötétség is, ha van meleg, ott van a hideg is. Ellentétek elve alapján. A polaritás elvét nem szabad figyelmen kívül hagyni, helyezni.

Ezért fontos tudatosan használjuk fel az erőinket, energiáinkat.

Ne adjunk helyet a negatív, lehúzó gondolatoknak, és feszültség teli élethelyzeteknek sem
Mit is üzen a két energia, teremtő erő, mint a telihold és a 10 M teremtő nap?

– Telihold a mérlegben: párkapcsolati nehézségek megoldásai, döntések sorozata, feszültség teli emberi kapcsolat, zűrös párkapcsolati kérdések amelyek felszínre kerülhetnek, és megoldásra várnak
– 10 Milliószoros teremtő nap: érdemes teremtésre, pozitív energiákra, mantrákra szorítkozni, annak adni teret. Semmiképpen nem a negatív emberi kapcsolatra, azt megoldást szinten kell kezelni, vagy teljes mértékben a mai napra kizárni. Csak a pozitívra fókuszálni – mivel ahol a figyelem ott az energia!

A mai nap összenergiáját tekintve 7-es szám jegyében telik, ami azt jelenti mindent hit és megértés szintjén tudunk leghatékonyabban megoldani. Ami azt is jelenti már előnyös ha ezen a napon, ezoterikus tevékenységeket folytatunk. Például, meditáció, jóga, hangfürdő, relaxálás, masszázs, hangtálak, különféle előadóestek, amelyek központja a párkapcsolat és spiritualitás.

Ezért Mindenkit arra kérek, hogy ezen a napon a jóra és pozitívra figyeljen, fókuszáljon!

Kellemes teremtő napot kívánok Minden Ezoteria Extra-Tagnak! Szeretettel Ezoteria Extra

FB oldalunk Ezoteria Extra: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra
FB csoportunk https://www.facebook.com/groups/1259402587513790/

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X