Heti Angyaltarot (november 30-december 6.): Ikrek Teliholddal indul a hét

Válassz a tarot lapok közül, és kiderül mit tartogat a telihold, és december hónap?

Angyalok és Szentek áldása decemberre!

Első lap: Vezetésre születtél

Arra szólít az Ég, hogy vállalj vezető szerepet egy fontos ügy érdekében. Valószínűleg máris sejted, hogy vezetésre termettél, aki másokat is segítségre ösztönözhet. Még ha nem is gondolsz magadra így, bízz abban, hogy ez a kártya világos jeladás.

Imádkozz Istenhez, Szent Johannához meg a többi szenthez és angyalhoz, akik világos útmutatással látnak el, hogyan lehetsz a legsikeresebb vezető. Isten által vezérelt tetteid és szavaid másokat is hasznos munkálkodásra serkentenek majd.

Egy vezető akkor szolgálja a legjobban a közös ügyet, ha példát mutat. Élj hát úgy, hogy mások csodálják emberségedet és lelkierődet.

Középső lap: Folytonos fejlődés

Kitartóan haladsz előre a magad választotta úton. Fontos, hogy megértsd: igazából az előrelépés ténye számít, nem a tökéletesség. Az üzenet arra szólít fel, hogy becsüld meg, amit elértél, és legyél hálás azoknak, akik idáig segítettek. Ne törődj az esetleges visszaesésekkel. A bűntudat és megbánás még senkit sem húzott ki a csávából, száműzd hát még ma ezeket a visszahúzó érzéseket.

Az Ég azt is kéri tőled, bocsáss meg magadnak mindazért, amit tettél vagy nem tettél. Szent Teréznek is megvoltak a maga gyöngéi (gyakran elaludt imádkozás közben, vagy elkalandoztak a gondolatai). Mégis hitt abban, hogy “csekélyke” előre lépéseink visznek közelebb a mennyhez és Istenhez. “Tanuljatok a nehézségekből. és növekedjetek általuk, de ne hagyjátok, hogy megingassák hiteteket, vagy eltántorítsanak Isten útjaitól” – írta.

Szent Teréz a franciaországi Lisieux-ben született, s 1873-ban két nővérével együtt belépett a karmelita rendbe. Misztikus élményeit (az apátnő engedélyével) Egy lélek története című önéletrajzában vetette papírra. A szent közbelépésének számos csodálatos gyógyulást tulajdonítanak: fekélyeket. gümőkórt és ízületi gyulladást szüntetett meg. Halálos ágyán megígérte, hogy jelenlétéről és hite erejéről rózsákkal ad majd hírt, ezért gyakran nevezik “Kis Virágnak”.

Harmadik lap: Mondd ki az igazadat!

Erőteljes felhívás ez a szókimondásra, igazságaid kertelés nélküli hangoztatására. Ha félsz mások véleményétől, bízd e félelmeket és aggodalmakat Istenre, Szent Bernadettre és angyalaira. Mindent kimondhatsz őszintén, ha szeretettel és méltóságodat megőrizve szólsz. Adj hangot az igazságnak úgy, ahogyan te látod, ne érdekeljen a fogadtatás. A menny megvédelmez majd, és a megfelelő szavakat adja a szádba.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X