Istennők áldása szombat hajnalra: Desirée

Nem, a feltételek nem kedvezőek most.

Várj, vagy vizsgálj meg egyéb lehetőségeket is; és kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek, irányítsanak és vigasztaljanak téged.

Nem véletlen, hogy a jelenlegi helyzettel kapcsolatban az égiek véleményét kéred, hiszen a szíved mélyén tudod, hogy valami nincs rendben. Azért vagyok itt, hogy megerősítselek a megérzéseidben. Romantikus dolognak tűnhet meggondolatlanul cselekedni, ám a jelenlegi helyzet óvatosságra int. Mivel én az egyik védőangyalod vagyok, ezért a küldetésem célja a te boldogságod. Ám a dolgok jelenlegi állása szerint a mostani helyzet nem hozza meg számodra a kívánt boldogságot.
Több lehetőséged is van. Az egyik, hogy kivársz. Ez bizonyára javítani fogja a kilátásaidat, hiszen többet megtudhatsz a jelenlegi helyzetedről, vagy pedig egyszerűen egy jobb lehetőség adódik számodra. A második lehetőség az, hogy folytatod, amit elkezdtél, a döntés a te kezedben van. Én minden körülmények között veled maradok, akár megfogadod a tanácsomat, akár nem.

Ha veszélyes helyzetbe kerülsz, az én feltétel nélküli szeretet majd megment téged. Minden helyzet, amelyben rám hallgatsz – és minden helyzet, amelyben figyelmen kívül hagysz engem – bölcsebbé és gazdagabbá tesz téged.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close