Január 11. szerda: Uránuszi energiák: Sorsfordító események!

A mostani energiák, 11-es számmal, mély sorsfeladatot mutatnak, váratlan élethelyzeteket, hirtelen eseményeket generálhatnak.

Ez főként párkapcsolati dolgokat érintő kérdéseket feszegeti, fontos érzelmeinket megvizsgáljuk társas kapcsolatainkat tekintve.

Hirtelen és váratlan öröm is érhet minket, viszont változások jöhetnek, szintén váratlan eseményként jöhet.

Megerősítés: Jómód!

Ariel Arkangyal áldása.

Amikor hallgatsz a megérzéseidre, és megvalósítod az álmaidat, anyagi gondjaid elillannak.

A jólét bőségszaruját öntöm eléd.

Kérlek, nyílj meg a befogadására. A kincsek egy része ragyogó ötletek, más része lehetőségek alakjában jelentkezik majd. Együtt fáradozunk azon, hogy valóra váltsuk legfontosabb álmaidat.

Kérlek, gondjaidat tedd az én vállamra. Isten és én nagyon szeretünk téged, és szívesen segítünk rajtad. Tudjuk, hogy később majd re is támasza leszel valakinek.

Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával. Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása.

Ariel aurája halvány rózsaszínű, és ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt.

Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.

Amikor hallgatsz a megérzéseidre, és megvalósítod az álmaidat, anyagi gondjaid elillannak.

A jólét bőségszaruját öntöm eléd. Kérlek, nyílj meg a befogadására.

A kincsek egy része ragyogó ötletek, más része lehetőségek alakjában jelentkezik majd. Együtt fáradozunk azon, hogy valóra váltsuk legfontosabb álmaidat. Kérlek, gondjaidat tedd az én vállamra. Isten és én nagyon szeretünk téged, és szívesen segítünk rajtad. Tudjuk, hogy később majd re is támasza leszel valakinek.”

Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával.

Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása.

 

Ariel aurája halvány rózsaszínű, és ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt. Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.

Close
error: Védett tartalom!