Mágikus tündérek visszhangjai péntek éjszakára: Szünet

Angyalok és Szentek áldása

Őrangyalod arra kér, hogy tarts pillanatnyi szünetet, mielőtt továbblépnél.

Használd fel ezt az időt arra, hogy sorra veszed a helyzetre vonatkozó gondolataidat és érzéseidet. Az utóbbi időben annyira kapkodtál, hogy talán összekeverted mások akaratát a sajátoddal. Nézz hát most magadba, és felelj a következő kérdésekre: “Mit is akarok tulajdonképpen? Mit tartok helyes lépésnek?”

Imádkozz, hogy megismerd Isten szándékait az üggyel kapcsolatban. Jó lelkiismerettel szeretnél cselekedni, tisztázd hát a fentieket, mielőtt bármibe belefognál. Dönthetsz éppen úgy is, hogy kivársz, vagy elveted az egész tervet. Ha erről van szó, tudni fogod, miért határoztál így, feltéve, ha időt szánsz arra, hogy szünetet tarts, és mérlegeld lehetőségeidet.

Ez az üzenet arról is szól, hogy legyél őszinte önmagadhoz és Istenhez. Ne inogj meg, ha mások ellenkező véleményen vannak, mint te.

Ha egyszer világosan látod saját érdekeidet és indítékaidat, tetteidet ettől fogva az igazság, a szeretet és az elkötelezettség mozgatja majd. Márpedig ez okvetlenül nyerő hármas!

Megerősítés: Ha a Kapu bezár…!

A látszólagos akadályok, a védelmedet szolgálják…
Ha a Sors elrekeszt előtted egy utat, ne keseregj.
Ha egy Kapu nem nyílik meg a kopogtatásodra, ne lázadozz. A tilos úton, a bezárt kapun túl olyan dolgok várakoznak, amelyek veszélyeztetnék fejlődésed egyetlen, igazi célját.

A látszólagos akadályok védelmedet szolgálják. Magasabb Éned állította őket esendő, anyagi tested elé, nehogy irányt tévessz.

Mert amint eléred e próbákra érett stádiumot, mindazt megkapod, amit valaha elképzeltél, s amire annyira vágyakoztál. Feltéve persze, hogy még mindig törekszel rá. (Szepes Mária)

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close