Március 3., szerda: Váratlan események érkeznek

Az életedbe nem várt fordulat érkezik, ami párkapcsolattal és kommunikációval kapcsolatos.

Lehet egy hírt kapsz, amire nem számítottál vagy másra vártál.

Ez nem feltétlenül jelent rosszat, inkább váratlan eseményt jelöl.
Mindenképpen “orvosolni” kommunikációval lehet, akár mély, őszinte beszélgetéssel. Neked kell tudnod, mit és kit érint ez a kérdéskör.

Sors feladatodat érdemes megvizsgálni, mennyire vagy az életed útján, mennyire éled meg a sorsodat. Ebből a bezártságból mit profitálsz, milyen előnyöd származik belőle? Mit teszel másképp, mint előtte? Többet olvasol? Befelé figyelsz, többet írsz, naplót vezetsz? Számtalan kérdést felvett. Többet foglalkozol a családoddal, szeretteiddel, akivel eddig nem igen töltöttél sok időt. Mire tanított meg a pandémia, mi számít? Régen mi számított?

Remélem tisztában van vele mindenki, az élet már sosem lesz olyan mint a vírus előtt volt. Azzal tisztában vannak sokan, hogy ez egy figyelmeztetés, természet üvöltése: állj le ember, vegyél vissza. Ennek ellenére sokan nem értették meg az üzenet mondandóját, pedig tavasszal (2020) sokan megosztották – Sír a föld.
De továbbra is ugyanúgy élnek, semmit nem változtatva. Az idei év fő üzenete, változtatás, hogy komfortzónából lépj ki, tegyél magadért, egészségedért, a családodért, az életetedért.

Örömként éld meg mindennapokat, ha ezt megléped a végcél: a szabadság, szabad élet. Nem feltétlenül a siránkozás vezet el a célig, sokkal inkább lelki béke mellett a szabadság megléte, másik tisztelete, tiszteletben tartása.

Ehhez kívánok sok sikert, szabad élet elérését. Ezoteria Extra

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X