Misztikus varázs újhold éjszakájára: Nyilasban jár a hold!

A hold az érzelmeket jelöli, a lelkiséget, tehát lelki szinten tudunk nagyot emelkedni, megújhodni, felfrissülni…!

Az újhold pedig az átalakulásért, változásért felelős. Megléphetjük újhold kapcsán, változzunk, átalakuljunk, megújításokat generáljunk. Az életünk minden területén.

Megerősítés: Végtelen ötletek! A bőség angyalainak áldása.

Tudatod egy Isten végtelen tudatával, így aztán teljes hozzáférésed van a garantáltan áldásos ötletek végtelen tárházához. Csak annyi a dolgod, hogy az isteni útmutatás szerint cselekedj, és az elképzeléseid gyümölcsözők lesznek.
Ez a lap azért érkezett most hozzád, hogy emlékeztessen: a képzeleted végtelen, és elvezethet a bőséggel kapcsolatos vágyaidhoz. Néha arra gondolhatsz, hogy ennek nincs valós alapja.
A bőség angyalai azonban szeretnék, ha tudnád, hogy a csodálatos eredmények az emberi képzeletnek köszönhetők, és a tudatod egy Isten végtelen tudatával.

Az ötleteidet megvalósíthatod, ha egyszerre egy lépésre fókuszálsz. Mi az az egy dolog, amit ma megtehetnél az ötleteddel kapcsolatban?
Minden csodálatos találmány, termék vagy szolgáltatás egy ötlettel kezdődött, amely valakiben megfogant, s aztán az illetőnek volt bátorsága tenni is valamit az ötlet valóra válásáért.

Az angyalok téged is arra ösztönöznek, hogy légy bátor. Minden lépéseddel egyre magabiztosabb leszel, és egyre világosabban látsz majd.

Close
error: Védett tartalom!