November 22. hétfő: Az anyagiak és párkapcsolat szerepe, fontossága!

Most ez a két téma (bőség és párkapcsolat) lesz terítéken, s nemcsak ezen a napon. Érdemes máskor is szembesülni vele, hiszen elég két fontos az életben, a párkapcsolat és az anyagiak!

A szerelem és a pénz kérdése, hangsúlyosan jelen van az életünkben, akkor már nem éltünk hiába. Számtalan lehetőséget és örömforrást rejt mindkettő. ….Érdemes megragadni jöttét, ha már itt van velünk, megbecsülni és értékelni azokat az embereket is, akik őszinte, tiszta szívvel viszonyulnak felénk!

Az új hét, új irányt, új lökést ad ahhoz, e két életterületet megvizsgáljuk – górcső alá vegyük!

A párkapcsolatod mennyire működik hatékonyan, vagy, ha nincsen, akkor miért nincs rá igényed? Vagy miért vagy egyedül? Szeretsz-e egyedül lenni, úgy élni meg a hétköznapok és ünnep napok perceit, óráit? Magányosan élsz-e vagy boldogan? Elégedett vagy -e az életeddel?

Sok kérdést vet fel ez a két téma. Szorosan összefügg és kapcsolatban, szimbiózisban állnak egymással. Hiszen, ha van pénz, könnyebb a kapcsolat teremtés embertársainkkal, van tér, és vannak lehetőségek…. A pénz tulajdonképpen egy eszköz a teremtésre…
Ha az egyik élet területet siker koronázza, pl. a munkánkat, lásd. karrierépítés, álom munka megléte stb.. Mindazonáltal, a párkapcsolat sanszosabb, esélyesebb, hogy helyére kerül. A sikerszéria, ha elindul már nincs “visszaút”… Ez törvényszerű. Viszont, ha az egyik blokkolva van, elakadást jelez, mutat, mint pl. bőség, pénz áramlása, akkor bizonyos csakrák is elakadnak, amelyek a jó és szeretetteljes kapcsolódást segítik a másik nemmel. Megadják azt az igényt, hogy akarjunk kapcsolódni a másikkal, akarjunk egy tiszta, őszinte, mély kapcsolatot.

Ezért fontos, vizsgáld meg, nézd meg életedben, hogyan működik, a munka, a karrier, mennyire van összhangban elvégzett munka az érte kapott juttatásokkal? Majd nézd meg a kapcsolatodat, a házasságodat, és családi életedet, mennyire kommunikatív, mennyire derűs és aktív? Vagy inkább passzív és befelé forduló, olajozott, vagy inkább monoton?

Adj őszinte válaszokat, és ahogy ezt megteszed, tisztulni fogsz: testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. Ehhez kívánok sok erőt, megbékélést is. Erdélyi Zita (EE)

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!