November 24. péntek: Döntéseink tükrében, választásaink fogságában.

A pénteki napon választások elé állít az élet, és döntéseink értelmében tudunk elindulni egy úton.

Most ki van kövezve egy út számodra, rajtad áll, hogy melyikre lépsz rá, folytatod az életedet.

Vagy keseregsz, és toporogsz, vagy elindulsz és aktívan cselekszel. Ez utóbbi most a kifizetődő, gyümölcsöző.

Megerősítő áldás: Rosetta segítségedre siet.

Nagyon értesz a fiatalok nyelvén, és isteni küldetésed része, hogy segítsd, tanítsd és gyámolítsd a gyerekeket.

A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban.

Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.

Álom a kulcs.

Angyalok és Szentek áldása.

Gondold át, miért az alvás a válasz a kérdésedre. A kártyalap legvalószínűbb üzenete az, hogy több pihenésre van szükséged. Töröld napirendedből a fölösleges sürgölődést, és aludd ki magad. Amennyiben lelki viharok tartanak ébren, ajánld őket Istennek és az angyaloknak. Képzeld el, hogy angyalod egy vödröt tart a kezében.

Szedd az összes gondodat és bajodat ebbe a vödörbe, majd nézd végig, amint az angyal elviszi bajaidat a mennybe, ahol mindegyik orvoslásra talál.

Ügyelj arra, hogy hálóhelyed pihentető legyen, az ágyneműd is tiszta. Fokozott érzékenységed folytán száműznöd kell a hálószobából a vegyszereket és az allergiát okozó anyagokat. Legyen sötét, csöndes és hűvös.

A friss levegő szintén jót tesz Üzenet ez arról is, hogy pihenj többet napközben, mert túlerőltetted magad. Kerüld vagy csökkentsd az olyan élvezett és serkentőszerek fogyasztását, mint a koffein, a cukor, a nikotin és a csokoládé. Meditálj gyakran.

Hunyd be a szemedet kétpercenként, lélegezz mélyeket, és csupán a derűs gondolatokat engedd magadhoz. Meglátod, mindez sokat segít majd.

Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez.

Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!

Close